Katastrofa koja je pogodila Nadala: Strašno mi je žao zbog slika koje vidim (FOTO)

Nadamo se da će se stanovništvo ove regije što pre vratiti svojim domovima i normalnim aktivnostima, koliko god to bude moguće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nekada prvi teniser sveta Rafael Nadal sa žaljenjem posmatra slike koje ovih dana stižu iz La Palme sa Kanarskih ostrva, koja pripadaju Španiji.

Tamo je u nedelju proradio aktivni vulkan Kumbra Vijeha, koji je izbacio dim i lavu prema kućama u selima, posebno na južnoj strani ostrva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evakuacija je počela, isprva su bila pogođena četiri sela, zbog čega se oglasio i Nadal.

– Pratim vesti i strašno mi je žao zbog slika vulkanske erupcije na La Palmi i posledicama koje su uticale na mnoge porodice. Svima vam šaljem zagrljaje i nadam se da će se ovo uskoro završiti, a da ćemo posle toga doprineti i pomoći svojim sunarodnicima – napisao je Nadal.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Nadal je i ranije učestvovao u ovakvim humanitarnim akcijama, a u jednoj od njih je vrata svoje akademije otvorio za ugrožene od poplava koje su pre tri godine pogodile Majorku.

Nadamo se da će se stanovništvo ove regije što pre vratiti svojim domovima i normalnim aktivnostima, koliko god to bude moguće.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Nije to poplava ili neko nevreme, pa procice. Ni na ohladjenoj lavi, za te ljude nema egsistencije, ali ajde nek se nesto pise, posto u tenisu ne igras neku vecu ulogu.

    Odgovori

Ostavite komentar