Majka prekinula RODITELJSKI sastanak i započela priču o INTIMI dece: Zbog ovog detalja svima se slošilo

Podigla je prašinu kao niko pre nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Vault of Karen Freakouts

Amerikanka Kara Bel iz Lejk Trevisa u Ohaju nije odavno anonimna majka jednog srednjoškolca i devojčica koja pohađa osnovnu školu.

Još na početku epidemije koronavirusa, ona se aktivirala na svojoj stranici na internetu, kao i na Instagramu porukama da niko ne treba da nosi maske, kao i da zaraza virusom COVID-19 ne postoji.

Nakon što je nekoliko puta banovana i upozorena da ne širi po Ohaju teorije zavere, Kara se “vratila” svojoj deci, odnosno njihovom obrazovanju.

Na poslednjem roditeljskom sastanku u srednjoj školi, bukvalno je preotela mikrofon jednom roditelju i krenula da priča o – analnom seksu.

Karu je razbesnelo što srednjoškolci na nekim časovima moraju da ulaze u “sitna crevca” kada je u pitanju seksualno obrazovanje. Još više ju je iz takta izbacio deo knjige “Izlazak iz tame” od Ešli Houp u kojoj se spominju i drugi oblici intime kod ljudi. Naročito ju je razbesneo pojam “kornholing”.

– Neću da vas lažem, morala sam da guglam šta taj pojam znači. Nisam ni znala da je po Vikipediji to sinonim za anus. Glagol se onda odnosi na analni seks. Ne želim da moja deca u srednjoj školi uče o analnom seksu – poručila je Kara nakon čega joj je isključen mikrofon.

To ju je podstaklo da iznese neke detalje iz svog privatnog života koji su frapirali druge roditelje.

– Nikad nisam imala analni seks. Ne želim da ga imam. Ne želim da ga i moja deca imaju. Fokusirajte se na važnije stvari – poručila je Kara.

Otkrivanje kakav seksualni život ima jedna od majki, zgrozilo je ostale koji su joj jako zamerili posle sastanka na tome.

Ipak, Kara je došla do male, ali njoj važne pobede. Knjiga u kojoj su deca čitala o seksualnim činovima povučena je sa spiska obaveznih u jesenjem delu školovanja, prenosi KXAN.



Izvor: Newyorkpost

Komentari (1)

Ostavite komentar