Kovač tužan zbog poraza od Italije, ali i besan zbog termina meča za treće mesto: Nije dobro što je ovako

- Sigurno da je prvi set završen u našu korist, drugačije bismo pričali. Mlada ekipa Italije je više od nas želela pobedu - istakao je selektor Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Lukasz Gagulski

Odbojkaška reprezntacija Srbije neće braniti zlato na Evropskom prvestvu, jer je od Italije poražena sa 1:3 u polufinalu.

Posle velike borbe i set lopte za naš tim, Italijani su uspeli da preokrenu i dobiju prvi set, a na kraju i meč. Srbija će se sa Poljacima boriti za bronzu od 17.30, a selektor Slobodan Kovač izneo je svoja zapažanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sigurno da je prvi set završen u našu korist, drugačije bismo pričali. Mlada ekipa Italije je više od nas želela pobedu. Igrali su stvarno dobro, za razliku od nas koji smo samo na trenutke tako delovali. Umesto da smo četvrti set krenuli pozitivnije, mi smo krenuli 0:5 i oni su dobili krila i priča je završena – iskren je posle porata bio selektor Slobodan Kovač, koji nastavlja:

– Šteta, šteta! Mislim da smo mogli da igramo mnogo bolje kao tim, ali protivnik nam nije dozvolio. Nismo imali dobro veče, ali u svakom slučaju komplimenti za mladu italiju. Mi moramo da budemo jaki u glavi i spremni za narednu utakmicu.

Imao je selektor Srbije primedbe na termine polufinalnih duela.

– Nije dobro što je ovako, ali treba da se igra. Danas je bilo u igri finale, sutra treba da bude velika borba sa domaćinom i punom dvoranom. Biće oni umorni zbog pet setova, mi ćemo biti umorni, ali mislim da treba da preovlada želja za osvajanjem medalje – poručio je Kovač.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar