Imala je SAVRŠENU porodicu, a onda je otkrila OGAVNU tajnu: Sve joj se srušilo kada je saznala ovo

Dalji rasplet u ovoj situaciji je bio kada je otkrila da čovek kog je smatrala ocem zapravo nije njen tata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: De Visu / Alamy / Alamy / Profimedia

Tokom odrastanja, Dona Prajs (32) je imala savršeno detinjstvo. Njeni roditelji pružali su veliku pažnju svojoj deci, ali ono što ona nije znala jeste da njena naizgled savršena porodica krije mračnu tajnu.

Ona je imala intimne odnose sa svojim ocem da bi sprečila njegovo venčanje: Bolesni snimak je pronašao njen brat, a od policije je tražila šokantnu stvar.

Kada je 2014. godine saznala da su njeni roditelji zapravo rođeni brat i sestra, njen svet se srušio. Odmah ih je prijavila policiji, a par se našao pred sudom. Priznali su incest i zamalo izbegli zatvor. Prajs je za „The Sun“ ispričala da se još uvek nije oporavila od šoka. Ona kaže da se oseća izdanom i da ih mrzi jer se čitav njen život zasnivao na laži. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko ih mrzim – rekla je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dalji rasplet u ovoj čudnoj situaciji je bio kada je otkrila da čovek kojeg je smatrala ocem zapravo nije njen tata, što je pokazao i DNK test. Naime njena majka je imala aferu sa nepoznatim čovekom iz koje se rodila Dona, prenosi nypost.com. Sa druge strane policija je potvrdila da su njena braća i sestre, zaista biološka deca ovog para koji je počinio incest. Dona je ovu vest saznala u decembru 2014. godine preko Fejsbuka, a šokantnu istinu joj je ispričala tetka sa kojom dugo nije bila u kontaktu.

– Moj sin je u to vreme otpušten iz bolnice, a onda je me sačekala ta poruka. Bilo mi je muka. Razgovarala sam sa svojim partnerom i odlučila sam da sačekam da prođe Božić – rekla je ona. Onda je roditelje prijavila policiji, što je dovelo do opsežne istrage. Bilo je užasno. To je bila najteža stvar koju sam u životu morala da uradim, ali opet bih učinila isto – rekla je ona.

Dok hrabrno pokušava da se suoči sa istinom, Prajs kaže da više ne može da se osvrne na svoje detinjstvo bez osećaja tuge i besa. Sada pokušava da se skoncetriše na svoju novu porodicu i četvoro dece koju sada ima sa svojim partnerom. Svaki trag na svoje roditelje je uklonila iz kuće, tako da više nema njihove porodične fotografije. Ističe da ne razume kako brat i sestra mogu da gledaju jedno drugo na romantičan način, prenosi nypost.com. Kada je „The Sun“ kontaktirao njenog oca Robina Prajsa (62), on je rekao da nije imao nameru da se zaljubi u svoju polusestru koju je upoznao tek kao odrastao čovek.

Upoznali su se u pabu tokom 1980-tih i nije znao da su rodbinski povezani sve dok nisu bili u vezi punih godinu dana. Ali tada je već bilo kasno jer su se zaljubili jedno u drugo. Ističe da su pokušali da žive jedno bez drugog, ali da je to kratko trajalo jer su ubrzo otkrili da čekaju dete. Kasnije su sami počeli da istražuju i shvatili su da dele istu majku, koja im je potvrdila najstrašnije vesti. Par se nikada nije venčao, a potom su dobili još troje dece, pre nego što su okončali vezu 1994. godine, a on je nastavio da joj pomaže da odgaja njihovo najmlađe dete koji je bolovalo od epilepsije.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar