Baka (86) SLOMILA kuk, pa se “obrušila” i na sina i na snaju: “Moja žena je PERE, a onda nam ovo radi”

Nekada odnosi među decom i roditeljima pređu granicu i predstavljaju prepreku u svakodnevnom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock,Profimedia

U toku života, i sa protokom vremena, uloge između dece i roditelja se preokrenu. Kako prolaze godine, starijim roditeljima je potrebna pomoć njihove dece.

Međutim, nekada se te granice pređu i predstavljaju prepreku u svakodnevnom životu. To se dogodilo i jednom muškarcu koji se zapitao šta da radi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Briga o mojoj nezahvalnoj majci otkad je pala i slomila kuk predstavlja veliki pritisak na moj brak. To dovodi do oštrih rasprava između moje supruge i mene – počeo je on.

– Ja imam 61 godinu, a moja žena 59. Moja majka ima 86 godina i mi smo se preselili kod nje nakon što je pala. Brinemo se o njoj skoro tri meseca. Počinjemo da osećamo pritisak.
Moja supruga je kupovala namirnice za nju, stavljala je u krevet, kuvala obroke i prala je, dok moj brat i tri sestre, koje uglavnom žive u blizini, odbijaju da pomognu – požalio se on i dodao:

– Moja majka je dolazila na preglede u bolnicu, ali njena sledeća kontrola je tek za šest nedelja. Nezahvalna je, sebična i neće ni da pokuša da pomogne i sebi i nama. Kaže da sama možesve bez problema, ali zabrinut sam da će, ako je ostavimo, opet pasti i da ćemo se vratiti na početak – zaključio je on.

Šta biste vi posavetovali ovog čoveka? Da li ste nekada bili u sličnoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO

Izvor:

Komentari (5)

  1. Možda treba da nađete neku ženu, koja će da je pere, kuva, i brine o njoj, ako Vi ne možete. To je za Vašu ženu i Vas teško opterećenje, da li će pasti negde, da li je jela, da li spava, da li joj se nešto desilo, ne daj Bože... I tako dalje... Moj savet Vam je da bi bilo bolje da nađete neku ženu za nju, možda njoj neće ništa reći. Razumete me šta hoću da Vam kažem? Veliki pozdrav!

    Odgovori
  2. Smestiti vesticu u staracki dom, a da svih petoro dece placaju. Ili se vratiti svojoj kuci, a angazovati negovateljice koje bi opet sva deca placala.

    Odgovori

Ostavite komentar