OBJEKTIV ANKETA

Objektiv postavio zastavu Srbije, građani oduševljeno komentarisali: “PREDIVNA, NAJLEPŠI SIMBOL” (VIDEO)

Ekipa portala Objektiv.rs okačila je zastavu Republike Srbije, dimenzija 9x6 metara i razgovarala sa oduševljenim građanima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Marko Stošić

Danas, Srbija i Republika Srpska obeležavaju zajednički praznik – Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Na ovaj datum 1918. godine probijen je Solunski front, a srpska vojska izvojevala je jednu od najvažnijih pobeda u Prvom svetskom ratu.

Ekipa portala Objektiv.rs u to ime okačila je zastavu Republike Srbije, dimenzija 9×6 metara i razgovarala sa oduševljenim građanima koji su, prolazeći pored naše redakcije, sa nama podelili praznično rasploženje i nacionalna osećanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veliki deo anketiranih građana istakao je da svi Srbi treba da se ujedine u jednom zajedničkom cilju i da se nadaju da će naša zemlja nastaviti da ređa uspehe koje uočavamo.

– Mi treba da budemo jedinstveni, da se držimo zajedno i da ne odstupamo ni milimetar! – rekla je jedna starija gospođa.

– Da se svi konačno složimo i da se ne ujedamo džabe! Da se svi Srbi ujedine! – ističe odlučno jedan gospodin.

Na pitanje kakve impresije im izaziva zastava koja se nalazi pred njima i koju smo ovim povodom ponosno okačili na zgradu naše redakcije, građani Beograda su bili jednoglasni u stavu da je ona jedan od najlepših i najsnažnijih nacionalnih simbola:

– Ja nikada od te zastave nisam odustajala. Poštujem tu zastavu.  – istakla je iskreno starija gospođa.

– Zastava je predivna – rekao je očaran Beograđanin.

Šta su još građani Beograda imali da kažu o ovom danu pogledajte u video snimku na početku teksta.

Podsetimo, ovaj praznik slavi se od prethodne godine, međutim usled izbijanja pandemije koronavirusa njegovo svečano obležavanje je odloženo za 2021 godinu. Danas je naša zemlja okićena trobojkama, a centralni deo proslave održaće se na Savskom trgu, kod spomenika Stefanu Nemanji.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar