Komšije pozvale policiju jer je devojka previše VRIŠTALA: Kada su ušli u spavaću sobu, prasnuli su u smeh

Policija je, ipak, pomogla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Hollie Hunter

Holi Hanter (30) iz Škotske jedne večeri je počela da vrišti na sav glas, što je zabrinulo njene komšije, koje su pozvali policiju. Nakon što su policijski službenici stigli, ispostavilo se da je razlog čitave drame – pauk.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako joj je u celoj situaciji bilo izuzetno neprijatno, 30-godišnjakinja je imala koristi od dolaska policije jer su izbacili pauka, nakon što su se dobro nasmejali, navodi Metro.

– Provela sam 40 minuta pokušavajući da se rešim komarca, a zatim bih se vratila u svoju spavaću sobu i pronašla ogromnog pauka na dnu kreveta – rekla je Holi.

– Bio je veličine mog dlana. Kada je krenuo prema meni, počela sam da vrištim i da bežim u različite prostorije – dodala je i navela kako smatra da su njeni susedi mislili da je napadnuta.
Oni su pozvali policiju u njen dom, a intervenisao je tim od pet policajaca. Kada su stigli, Holi im je otvorila vrata i zaplakala.

– Žao mi je, ispod kreveta mi je pauk i skamenila sam se, rekla im je, a potom su je spasli i izneli pauka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (3)

  1. Tako i moja zena….evo vec 5 godina braka je ucim da papuce nisu samo da setas po kuci, vec sa njima i moze da ubije nesto…osim mene….

    Odgovori

Ostavite komentar