Vučić: Đukanović želi Crnu Goru bez Srba!

Predsednik Srbije je prokomentarisao izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju fabrike Leoni u Kraljevu.

Predsednik Vučić je prokomentarisao sramnu izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, te poručio da Srbija Crnu Goru neće napadati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mi da ih napadamo nećemo. Što se tiče izjave Đukanovića, nit je moguće zamisliti Kosovo bez Albanaca, tako isto ne može Crna Gora bez Srba. Ja želim Crnu Goru u kojoj će živeti i Srbi, Crnogorci i Albanci, a ne da želite da Srbi nestanu – rekao je Vučić.

Predsednik Vučić je poručio da želi Crnu Goru u kojoj će da žive svi.

– Ali to je podsvest, jer on želi Crnu Goru bez Srba. Ja želim Crnu Goru u kojoj će da žive svi, a ne da želite da Srbi nestanu, da izmišljate pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, samo da ne bude srpske crkve. To je vaša želja bila, a ne moja, a upravo ste autoprojekcijom pokazali da je to tako. Mislite da treba da se plašim, da ne odgovorim istinom i činjenicama – odgovorio je Vučić.

Predsednik Vučić je rekao da niti želi niti je moguće zamisliti Kosovo bez Albanaca.

– Niti želim niti je moguće zamisliti Kosovo bez Albanaca ili Crnu Goru bez onih koji se izjašnjavaju kao crnogorci. Sve što je on radio je radio na tome da Crna Gora bude bez Srba.

Podsetio je da na KiM živi 93 odsto Albanaca, te ponovio da ne razume kako neko misli da on želi da na Kosmetu ne bude te nacije.

– Izmišljate, da biste sakrili prave namere prema Srbima u Crnoj Gori – poručio je Vučić.

Podsetimo, Milo Đukanović na najbesprizorniji i najbestidniji način napao je u hrvatskim medijima Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića, gde je za hrvatski “Jutarnji list” dao intervju pod naslovom: “Vučić bi Kosovo bez Albanaca i Crnu Goru bez Crnogoraca. Mir i stabilnost regije su ugroženi!” Više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar