“Bio sam potpuna BUDALA”: Massimo Savić o mladosti, SUPRUZI i ćerki Mirni (VIDEO)

Hrvatski pevač iskreno je pričao dugogodišnjoj karijeri, ali i porodici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Pevač Massimo Savić, nakon jednog otkazanog, napokon će održati koncert u Beogradu, 18. septembra na Tašmajdanu, a specijalno za ovaj događaj pevač je samostalno kreirao binu sa koje će pevati.

Ne krije koliko voli beogradsku publiku, ali je otkrio i mnoge detalje iz privatnog života, govorio o svojoj ćerki, supruzi Eni, koja mu godinama unazad piše pesme:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Njoj je mnogo teško da piše za mene, teško je nagovaram.  Retko se dešava, ali kada se desi, taj tekst bude mnogo dobar. Stalno zamišlja kako ću ja da reagujem kada mi pokaže tekst, a onda ga vrati nazad. Krene odmah da ispravlja tekst na osnovu zamišljene moje reakcije.  Međutim, sa poslednjih nekoliko tekstova desilo se to da ja nisam imao ništa da kažem, nisamo imao zamerki, sve je bilo kako treba – otkrio je Savić.

Pevač je iskreno govorio o svojoj mladosti, ali i šta saveruje ćerku Mirnu.

-Kada sam bio mnogo mlađi, bio sam izgubljena budala, koja je malo toga znala, a mislila je da zna puno. Kako današnjoj omladini objasniti da uživaju u svojoj mladosti, nisu svesni koliko će brzo proći.  Mnogo bih voleo da je mladost svesna same sebe. Sa svojom ćerkom komuniciram najnormlanije i ono na šta sam mnogo ponosan je to što imamo otvoren odnos. Ali, trebalo je biti vrlo taktičan da bi se ta otvorenost zadržala. Ako nisi taktičan, ako mnogo pametuješ svom detetu, ono će ti zatvoriti pristup. Treba paziti, ne treba previše popovati i treba svojim primerom pokazati kako bi nešto trebalo raditi – rekao je pevač.

U nastavku teksta pogledajte intervju sa Massimom Savićem u celosti:

BONUS VIDEO: 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. U ime svih nas "potpunih budala"Masimo Savic kao umetnik ublazava zal zbog budalasti i pokazuje da je mladost zapravo takva.,Svojim pesmama daje emociju bez koje bismo bili manje budalasti i tako nas podstice da ostanemo takvi.

    Odgovori

Ostavite komentar