Ne skida MASKU, ali ne zbog KORONE: Žena (39) RASPLAKALA svojom ispovešću – “ne dam nikome da mi priđe”

Ona je opisala sa kakvim se problemima susrela u životu, i zbog čega joj je "laknulo" kada je doneta obavbeza nošenja zaštitnih maski

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

Epidemijska stvarnost nametnula je potpuno nov način života. Ipak, iako se neki teško prilagođavaju na nove okolnosti, pojedinim ljudima je doslovno “laknulo”. Zvuči čudno, zar ne?

Naime, jedna anonimna žena otkrila je kako je primetila da su ljudi poprilično “odahnuli” od kada nisu u obavezi da nose maske na otvorenom prostoru, ali njoj se ta promena nije baš dopala, pa se ona svoje maske ne odriče.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imam 39 godina, ali izgledam kao da imam sedamdeset i veoma sam srećna što sam prekrila lice maskom. Kupila sam najveću koju sam mogala da pronađem, kako bih se što bolje zakamuflirala. Imam užasne, trule zube, užasan zadah i ne mogu da podnesem da se pogledam u ogledalo – napisala je ona i dodala:

Foto: Shutterstock

– Nakon deset godina zlostavljanja od strane bivšeg partnera, ne mogu da podnesem odlazak kod stomatologa, jer se bojm da dopustim bilo kojim rukama da priđu bliže mom licu. Volim svoj posao socijalnog radnika, ali prošle nedelje mi je menadžer rekao da su zabrinuti za mene i da želi da uzmem malo slobodnog vremena da ozdravim – požalila se ona.

Šta biste je vi posavetovali? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar