“Prizor je bio jeziv, kao u gangsterskim FILMOVIMA”: Komšinica zatekla Ljubomirovo TELO na parkingu

Komšinica je ispričala je da je Ljubišin leš otkriven tek u petak predveče, oko 18 sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

V. L. (38) i N. K. (26) sumnjiče se da su u četvrtak ubili Ljubomira Trnića (45) u Sremskoj Mitovici. Oni su, prema nezvaničnim informacijama, mučili i nožem ubili Ljubomira u stanu u Sremskoj Mitrovici koji pripada V. L. Ubistvu je, kako piše Informer, prethodilo pijančenje.

Osumnjičeni, koji su navodno i ljubavnici su, kako se sumnja, zatim umotali Ljubišin leš u tepih i ostavili ga u gepeku “golfa” u naselju Kamenjar, u blizini Nikolinine zgrade. Motiv krvavog zločina nije poznat, a policija je danas uhapsila osumnjičeni par.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Komšinica N. K. ispričala je da je Ljubišin leš otkriven tek u petak predveče, oko 18 sati.

– Krenula sam da bacim smeće u kontejner, kada sam na parkingu ugledala jeziv prizor. Kao u gangsterskim filmovima… Iz starog sivog “golfa 5”, koji je tu često bio parkiran, virio je dugačak tepih iz koga je kapala krv. Krvi je bilo svuda ispod kola – priča šokirana žena, koja je odmah pozvala policiju.

Ubijeni Ljubomir, inače, sa suprugom Jovanom ima troje dece uzrasta 10, pet i godinu i po dana. Živeo je s porodicom u mitrovačkom naselju Jalija, a njegov nestanak je u četvrtak uveče prijavila njegova supruga Jovana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar