Majka pred odmor otkrila da je rok za važenje ćerkinog pasoša ISTEKAO: Tada je donela neverovatnu odluku

Znala je da će ovaj potez skupo da je košta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/dailystar.co.uk printscreen/dublin live

Irkinja Samanta O’Konor planirala je odlazak u Grčku na more suprugom i dvema ćerkama kada je 24 sata pred odlazak na aerodrom shvatila da nešto nije u redu.

Samanta je rešila da za svaki slučaj pogleda datume važenja svih pasoša, a onda joj se slošilo. Rok za važenje pasoša ćerke Elen (10, na slici) upravo je istekao!

Irkinja je otišla u policiju da tamo, ako je moguće, na licu mesta sredi stvar. Zamolila je policajce da nekako daju neki privremeni pasoš devojčici, samo da ne propusti odmor. Međutim, u startu je znala da se upušta u nemoguću misiju.

Nakon što je ispucala sve mogućnosti, Samanta je donela neverovatnu odluku – ćerku je ostavila kući sa tetkom, a ona je sa suprugom i drugim detetom otišla na more.

– Nismo želeli da nam propadne odmor. Nisam mogla ni da pomeram datum odmora zbog posla. Čekali smo na more toliko dugo. Istovremeno, srce mi se cepalo zbog Elen. Dok je plakala gledajući nas kako idemo u Grčku, pitala sam se da li sam donela pravu odluku. Suprug me je u avionu uveravao da jesam – rekla je Samanta za Dublin live.

Irkinja je priznala da joj je odmor bio upropašten zbog odluke da drugu ćerku ostavi kući.

– Svaki dan sam proveravala i-mejl adresu, kao i telefon, u slučaju da mi neko iz policije naknadno javi da je pasoš sređen za Elen. Bio je dogovor da, ako se to desi, moja sestra odmah krene s njom na aerodrom i ukrca je. Mi bismo je dočekali u Grčkoj. Kajem se zbog odluke da nas troje odemo bez nje. Potrošili smo oko 4.000 evra za 10 dana u ol-inkluziv smeštaju, a da smo svi stalno bili snuždeni. Znala sam da ću se zauvek kajati zbog ove odluke da idemo bez Elen – kaže Samanta.

Treba li reći da ju je ogromna većina čitalaca napala zbog ove odluke?

“Ovo je primer loše majke”, “Ne znam kakav odmor treba da imam da bih donela ovakvu odluku”, “Otići da se baškariš, a pritom ostaviš dete kući. Neverovatno”, bili su neki od komentara.



Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar