Život ga nije mazio: Relja Popović je sa 19 godina UPUCAN, a onda su ga zadesile još DVE tragedije

Iako mnogi misle da živi život iz bajke, reperu nije uvek bilo lako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/printscreen

Mnoge naše poznate ličnosti tokom života prošle su kroz prave drame i neslavne situacije i događaje, a da javnost o tome nije informisana. Namerno ili slučajno, i o nemilim događajima iz života pevača Relje Popovića ne zna se baš mnogo u javnosti.

Naime, Relja je kao maturant, sa samo 19 godina, upucan u stomak ispred srednje Ugostiteljsko-turističke škole koju je pohađao, na uglu Jug Bogdanove i Ulice Gavrila Principa, na Zelenom vencu, u Beogradu, a zbog teških telesnih povreda pevač je odmah prevezen u Urgentni centar, pisali su mediji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Te 2008. godine, nakon što je u obližnjem kafiću vređao izvesnog Miloša Ivanovića, poznatijeg kao Miška Pacova i njegovu drugaricu, Miško je iz revolvera pucao Relji u stomak, zbog čega je odmah priveden odnosno uhapšen zbog pokušaja ubistva.

Relja je tada hitno operisan. U borbi za njegov život lekari su morali da mu odstrane jedan bubreg i slezinu…

Kao posledica operacije, on preko stomaka ima veliki ožiljak, koji javnost dugo nije imala prilike da vidi.

No, izgleda da je Relja potpuno stekao samopouzdanje, verovatno i zbog mnogobrojnih hitova koje ređa iz dana u dan, pa tako ovaj ožiljak više ne predstavlja problem i više ga ne skriva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

U jednom intervjuu Relja je čak rekao da ga je ovaj nemili događaj sprečio da upiše Fakultet dramskih umetnosti, što mu je bio dečački san. On je prošao u uži krug, ali je strepeo da zbog ove povrede neće biti fizički spreman na ovaj korak. Tek kasnije, privatno je završio glumu, ali Relja i danas žali što se više nije bavio glumom.

Koliko stvarno pevač voli da glumi može se videti i u njegovim spotovima, gde pokazuje sav svoj talenat.

Da ga život nije mazio, dokazuje još jedan traumatičan događaj koji se desio Relji i njegovoj supruzi Nikoliji Jovanović. Naime,on i njegova supruga izgubili su bebu 2015. godine…

Ovaj par je ipak samo nešto više od godinu dana kasnije dobio prekrasnu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali čudno, a lepo ime – Rea.

Repera je, 2017. godine, nažalost zadesila još jedna tragedija. Njemu je preminula majka Zoji Begoli, baletska ikona Narodnog pozorišta. Zoji je bila prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog u jednoj baletskoj školi i profesor na Akademiji umetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronela vest o njenoj smrti.

Posle duge i teške bolesti, Zoja je preminula početkom januara 2017. godine.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar