Borjana ne zanima da li je Kluž ili Liverpul, Pavkov profitirao na “lenčugi iz Srbobrana”

Od specijalnog izveštača iz Rumunije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Crvena zvezda je u Ligi Evrope!

Misija obavljena, Dejan Stanković ponovo uradio veliki posao i doneo novo slavlje za navijače Zvezde.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Večeras su crveno-beli odigrali taman koliko je trebalo i rutinski su savladali Kluž u Rumuniji sa 2:1.  Aleksandar Katai i Milan Pavkov su kaznili greške protivnika, a Milan Borjan pokazao još jednom zašto je najbolji fudbaler crveno-belih u ovoj deceniji.

Svi fudbaleri Crvene zvezde su bili na radaru našeg izveštača iz Rumunije, a evo kako je on video dešavanja na meču.

MILAN BORJAN:

Odbranio jedanaesterac i bez premca je igrač utakmice, pošto je bio prilično dobar u par situacija kada je svojim intervencijama sprečio tahikardiju Dejana Stankovića i navijača Zvezde.

Foto: Starsport

MARKO GOBELJIĆ:

Iako je izborena Liga Evrope, problem zvani desni bek i dalje nije saniran. Mnogo je grešio u fazi napada, dok se ni u odbrani nije naročito proslavio. Mrtva trka između njega i Gajića u doprinosu ove sezone.

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ:

Napravio penal, delovalo je da nije bio celom glavom u utakmici, pošto je više ličila na neki prijateljski susret nego na plej-of meč. “Lože ga” veliki dueli, a za to će imati priliku već od sredine septembra. Izmenjen nakon malo više od sat vremena igre.

MILOŠ DEGENEK:

Nije bio totalno spreman za ovaj meč. Vukao je sitnu povredu, ali i pored toga je želeo da igra. Korektno je to delovalo, a treba mu odati priznanje za ceo odigran meč na terenu.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MILAN RODIĆ:

Njemu na dušu ide primljeni gol, pošto je prodor pre centaršuta bio po njegovoj strani. Izlišno je više pričati o tome da nema pravu zamenu i da su mu umor i nedostatak snage najveći protivnik već sezonama unazad.

SEKU SANOGO:

Što se od njega očekuje – to i uradi. Jak, stamen, inteligentan da uvek igra na ivici crvenog kartona, a usput prekine dosta protivničkih napada i izbori veliki broj prekršaja u korist svoje ekipe.

GELOR KANGA:

Smirio se u poslednjih nekoliko mečeva. Miran na lopti, a i u glavi. Nije se naigrao fudbala, ali treba uzeti u obzir da je meč protiv Čukaričkog u nedelju znatno bitniji od ovog revanša u Klužu.

Foto: Starsport

BEN:

Napadač sa Komorskih ostrva iz meča u meč podiže svoju formu. Izostanak Falka dodatno je učvrstio njegovo mesto na desnom krilu, a Ben to poverenje sigurno neće izneveriti. Dovoljno dugo je tu da zna šta se od njega očekuje.

MIRKO IVANIĆ:

Nije imao svoju igru. Uglavnom je bio u senci Kataija, ali i pored toga zadovoljio večerašnjom partijom. Stanković ga je izveo pre kraja igre kako bi ga dodatno odmorio za važan meč na Banovom brdu u nedelju.

ALEKSANDAR KATAI:

Ovo je bilo veče kada mu se fudbal baš igrao. Strelac jednog gola i “diskretni heroj” drugog, pošto je nakon njegovog presinga golman pogrešio i praktično častio Pavkova za 2:0. Magija je i dalje prisutna, sada se čeka početak grupne faze…

MILAN PAVKOV:

Kralj neobičnih golova. Uvek na pravom mestu i nikada ne pogreši. Milan Pavkov polako ali sigurno povećava svoj konto u broju pogodaka na bitnim utakmicama. Pre par dana je dobio sina, što bi moralo da ga dodatno uozbilji i pokaže da je od ogromne koristi ovoj ekipi.

Foto: Starsport

IZMENE

RADOVAN PANKOV:

Zamenio rovitog Dragovića i korektno odradio svoj deo posla. Čini se da će u nastavku sezone imati znatno manju minutažu na evropskim mečevima, pa će u domaćem prvenstvu pokušati da se što više dokaže Dejanu Stankoviću.

NENAD KRSTIČIČ:

Zadatak mu je bio da zatvori utakmicu i stane na loptu, što je i obavio kako treba.

LUIS DIONI:

Zamenio Pavkova. Trčao, nudio se, čak i imao šansu da postigne novi gol. Definitivno svim silama pokušava da dokaže treneru i navijačima da nije promašena investicija. Ostaje da se vidi hoće li biti u planovima trenera i nakon ovog susreta.

VELJKO NIKOLIĆ:

Nije imao zapažen učinak.

NJEGOŠ PETROVIĆ:

Nije imao zapažen učinak.

Piše: NIKOLA HUSEIN 

Bonus video:

Hit reakcija trenera Kluža: Šumudika nije verovao šta je uradio njegov golman (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar