Sinanova ćerka OTVORILA dušu za Objektiv: “Došlo je vreme da plati za sve ZLO koje je činio”

Rašidov dosije je debeo i prepun različitih dela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Rašid Sakić (43), najstariji sin Sinana Sakića, za kojim je raspisana poternica, uhvaćen je u Beogradu, i to posle bizarnog incidenta. Naime, on je bio suzovač u “golfu” nemačkih registarskih oznaka koji je policija posle filmske potere uspela da zaustavi. Automobilom je upravljao S. Đ. (38), a policijska patrola je pokušala da zaustavi ovo vozilo na tek otvorenoj raskrsnici između ulica Vojvode Stepe i Save Maškovića na Voždovcu.

Kada je video patrolu, vozač je dodao gas, nastavivši vožnju. Prošao je kroz tri crvena svetla u pokušaju da pobegne od policije i tek onda je zaustavljen u Zemljoradničkoj ulici. Tokom bekstva, na svu sreću, niko nije povređen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

FILMSKA POTERA

Kasnije je utvrđeno da je vozač imao mnogo razloga da pokuša beg. Policija je ustanovila da nije imao vozačku dozvolu, ali i da je vozilom upravljao pod dejstvom kokaina. Ipak, pravi šok je usledio kada je ustanovljeno da je pored njega bio Rašid, sin Sinana Sakića iz prvog braka, koji je bio u bekstvu od kada je nasilno skinuo nanogicu.

‒ On je na poternici još od prošle godine. Tada je polomio nanogicu i pobegao. Osuđen je 2019. godine, kada je sa još jednim drugom Milanom C. opljačkao i pretukao krojača Vladicu M. u Loznici. Tada je osuđen na sedam meseci kućnog pritvora – navodi naš izvor iz Loznice.

PRIVEDEN sin Sinana Sakića: Ranije robijao zbog UBISTVA, hapšen i zbog razbojništva

Rašidov dosije je debeo i prepun različitih dela.

‒ I kao klinac je pravio probleme. Nije još postao punoletan, a već je privođen zbog pokušaja ubistva i iznude. I tim putem je nastavio i kasnije. Hapsili su ga i tokom “Sablje”, a iz zatvora je poslednji put izašao 2018. Viši sud u Šapcu ga je osudio na 12 godina robije zbog pokušaja ubistva – objašnjava za Objektiv sagovornik iz Loznice.

Ime ovog, u najmanju ruku problematičnog čoveka, dospelo je u žižu javnosti posle smrti njegovog oca, kada su na videlo isplivali loši odnosi naslednika.

Foto: Printscreen

Svojevremeno je i otvoreno pretio svojoj polusestri Đulkici.

„BILO JE I VREME”

A njoj kao da je pao kamen sa srca kada ju je redakcija Objektiva obavestila o tome šta se dogodilo u Beogradu.

‒ To su lepe vesti. Dozlogrdilo mi je da neprestano svi živimo u strahu od njega. Cela Loznica strepi od njega. Drago mi je i nadam se da će pravda biti zadovoljena. Nadam se da će tamo i da ostane. On me ne zanima, došlo je vreme da plati za sve zlo koje je činio – rekla je za naš list Đulkica Sakić.

Protiv Rašida je i Sinanova druga supruga Sabina svojevremeno podnela krivičnu prijavu zbog pretećih poruka.

Dosije Rašida Sakića

Kao maloletnik privođen je zbog nasilničkog ponašanja, ubistva, pokušaja ubistva i iznude.

Foto: Printscreen

Privođen je tokom akcije “Sablja”.

Pravosnažno osuđen na dvanaest godina zatvora za ubistvo Dragoljuba Despotovića i za pokušaj likvidacije Radomira Lazića 22. maja 2002. u Loznici.

Uhapšen u januaru 2019. godine zbog sumnje da je u centru Loznice sa prijateljem Milanom C. pretukao i opljačkao krojača Vladicu M.

Tokom jula ove godine uhapšen je u Sarajevu zbog poternice koja je za njim raspisana u Srbiji.

Sabina Sakić, druga supruga Sinana Sakića, ranije je za medije izjavila da Rašid ima na duši preko 130 krivičnih dela, te da je, pored toga što je osuđen za ubistvo, ranije osuđivan i za iznuđivanje, kidnapovanje i dilovanje droge.

Piše: Aleksa Momčilović

BONUS VIDEO: 

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 25. AVGUST

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar