Od njega je Mesi nasledio ormarić u Barsi: Nikad ga nije menjao, a ovaj trofej je ostavio u svlačionici

Redžber je imao velikih zdravstvenih problema prošle godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Daisuke Nakashima / AFLO / Profimedia

Epizoda Lionela Mesija u barseloni neslavno je završena.

Iako je hteo da ostane, to finansijski nije bilo moguće, pa je prvi put u karijeri promenio klub, bez da je imao oproštaj kakav zaslužuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Španski list AS piše da je Mesi poslednji put u svlačionicu Barselone ušao nakon emotivne konferencije za medije, na kojoj se oprostio od kluba, ali nije do kraja israznio svoj ormarić.

Nasledio je mesto turskog golmana Ruštua Redžbera i punih 17 godina je u istom ormariću držao svari, a zanimljivo je da je to jedini dvokrilni u čitavoj svlačionici. Mesi je ostao zaprepašten kada je 8. avgusta došao da pokupi lične stvari.

AS piše da je u ormariću bilo raznih stvari, a neke su bile nezgrapnije i teže od drugih, pa je tako nešto morao da ostavi u svlačionici, dok ne svrati sledeći put.

Tako je u ormariću ostala nagrada za najboljeg igrača na turniru Đoan Gamper iz 2018. godine. U pitanju je turnir koji Barselona organizuje svake godien na “Nou Kampu”, uvek uoči početka sezone, a tada je gost bila čuvena Boka juniors. Mesi je na tom meču igrao 45 minuta i zabeležio je gol i asistenciju, a Barsa je slavila 3:0.

Mesi je taj trofej stavio iznad ormarića jer je svestan da bi neko mogao da uzme “desetku”, međutim to se neće desiti bar ove sezone, tako da nam ostaje da vidimo šta će biti sa njegovom nagradom.



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar