Narkomanka Ana (39) nožem ubila Slavoljuba u Rakovici: Iza zločina se krije POTRESNA priča o PAKLU droge

Ana je dugogodišnji zavisnik od droge i često je dolazila kod Slavoljuba u stan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Objektiv.rs/Danilo Krsa,Epa/ ANDREJ CUKIC

Slavoljub B. (66), kog je 12. jula u njegovom stanu u beogradskom naselju Rakovica kuhinjskim nožem izbola narkomanka Ana A. (39), preminuo je u subotu u Urgentnom centru.

Ana je uhapšena odmah posle brutalnog napada i otad je u pritvoru, dok je Slavoljub najpre zbrinut u bolnici i operisan, ali je i pored napora lekara preminuo mesec dana kasnije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako su nam objasnili u policiji, Ana je dugogodišnji zavisnik od droge i često je dolazila kod Slavoljuba u stan u Ulici Prvoboraca i tražila mu novac. Međutim, kobnog dana je izbila svađa, pošto je Slavoljub odbio da joj da pare.

– Ana je tada u naletu besa prvo zgrabila kompjuter i izbacila ga kroz prozor, a kada ju je Slavoljub izbacio iz stana, ona se kroz prozor vratila u stan, zgrabila kuhinjski nož i ubola ga u leđa – ispričali su u policiji.

Stanari zgrade u kojoj se odigrao zločin ispričali su da se Slavoljub i Ana poznavali preko njegovog sina, koji je u međuvremenu umro od droge, prenosi Informer.

– Ana je nekad bila veoma bliska prijateljica sa Slavoljubovim sinom. To je jako tužna priča… Oboje su bili narkomani i to ih je verovatno i spojilo… Pre nekoliko godina taj Slavoljubov sin se predozirao, a Ana je od tada često dolazila kod Slavoljuba. Ona je bila stalno nadrogirana, uzimala je i neke tablete, čudno se ponašala. Slavoljub više nije znao šta će s njom… Molio ju je da izađe iz stana, da ga ostavi na miru, ali ona se uvek vraćala i tražila mu novac. Slavoljub nikada nije bio nasilan prema njoj, a evo kako mu se na kraju vratilo – ispričala je komšinica posle napada.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar