Oglasila se Britni Spirs nakon vesti da je OSLOBOĐENA: “Osećam se kao da LEBDIM” (VIDEO)

Slavna pevačica napokon je slobodna nakon 13 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata svetska pevačica Britni Spirs danas je napokon slobodna nakon što je njen otac odustao od starateljstva nad njom nakon punih 13 godina.

Kako navode strani mediji, Džejmijev advokat podneo je pravne dokumente u kojima piše da ne želi više da se bori za to da bude njen staratelj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je Britni aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu neretko deli snimke na kojima pleše, to je uradila i danas kada je saznala da je konačno slobodna. U crnom topu, kratkom šortsu i golog stomaka, Britni je odigrala svoj prvi, moglo bi se reći, pobednički ples, a ispod ove objave nizali su se komentari podrške fanova koji su momenat njenog konačnog oslobođenja od očevog starateljstva željno iščekivali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

– Možete videti poslednji ples u crvenom topu. Srećna sam dok igram, to čini da se osećam slobodno. Nisam sigurna zašto sam tako obazriva… Možda mi to moje polomljeno stopalo govori da budem. Ali bez obzira na to, i dalje se osećam kao da lebdim dok igram – napisala je ona.

Sledeća slika koju je objavila, tri sada kasnije, jeste animacija odnosno crtež devojke okrenute leđima, kojoj je cveće u kosi i na pozadini majice. Britni ispod ove objave ništa nije napisala mada su joj mnogi ostavljali pozitivne komentare prepune ljubavi i podrške.

– Britni, konačno si slobodna, – Volimo te, – Ona je slobodna, – Tako smo srećni zbog tebe – bili su samo neki od komentara.
Podsetimo, nakon što je danas potvrđeno da je Džejmi Siprs odustao od starateljstva nad svojom ćerkom i to nakon 13 godina, oglasio se i njen advokat, koji nimalo nije bio iznenađen ovom njegovom odlukom.

Metju Rozengart, Britnin advokat, kaže da ga nije dirnula Džejmijeva odluka da odstupi kao staratelj.

– Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge – rekao je on.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar