Prevario sam suprugu s pet žena, ali imam DOBAR razlog: Sada se PLAŠIM sve da joj priznam posle 10 godina

Oseća krivicu posle svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Varao sam svoju ženu, imao sam strastven i neverovatan seks sa još pet žena otkad smo se venčali. Izjeda me krivica i stalno mislim da bi trebalo sve da joj priznam – ovim rečima jedan Britanac je započeo svoju ispovest.

– Na Internetu sam upoznao četiri žene. Sa njima sa vodio ljubav i ništa više osim toga. Peta žena je bila koleginica sa posla koja je mojih godina. Uvek je flertovala sa mnom i na kraju smo imali aferu koja ja trajala šest meseci. Sve je postalo stresno jer smo morali da čuvamo tajnu na poslu, a na kraju je dala otkaz – objašnjava on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Preuzimam odgovornost što sam prevario svoju ženu, ali bilo je razloga. Ja imam 38 godina, a moja žena 36. U braku smo deset godina i imamo sina od osam. Moja žena je bila nevina kad smo se venčali. Nismo vodili ljubav sve do prve bračne noći. Nikada nisam previše ludovao dok sam bio mlad i vodio sam ljubav samo sa nekoliko devojaka kad sam imao 17 godina.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Moja žena nije bila zainteresovana za odnose, pa čak i kad smo vodili ljubav, samo je ležala. Naš seksualni život je bio dosadan i zaista sam sam se borio, ali znam da sam pogrešio. Ako priznam, bojim se posledica. To bi moglo označiti kraj našeg braka jer znam da mi ona to neće oprostiti. Često kritikuje moj sud i iznosi greške koje sam napravio u prošlosti.

– Volim svoju ženu i ostao sam joj odan poslednje dve godine. Ne nameravam da je ponovo varam, ali muči me krivica i osećam da treba da budem iskren prema njoj.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

  1. Ma kakva krivica,mirne duse spavaj.Ja nikad nisam prevario zenu sa drugom zenom.Vec vise od 30 god nemamo odnose.Masturbiram svaki dan.s

    Odgovori

Ostavite komentar