“Ti si bila broj dva”: Muž otkrio ženi da 15 godina ima PARALELNI brak, pa ju je dokrajčio ovom vešću

Verovala je da je ona jedna jedina u njegovom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Bridget O'Connell

Irkinja Bridžet O’Konel bila je u srećnom braku sa Tomom Mekejbom sve do trenutka kada je postala sumnjičava zbog nekih fotografija koje je videla na Fejsbuku.

Kako joj se nije činilo da je Tom vara, stavila je to po strani, ali đavo joj nije dao mira, pa je krenula da “češlja” profil žene koja je objavila tu sliku na kojoj je s njim u društvu na nekoj planini.

Tada joj se srušio svet – na slikama je bio njen muž, veoma srećan u zagrljaju nepoznate žene. Tada joj je bilo jasno zbog čega je Tom stalno putovao u drugi grad gde bi se “zbog posla” zadržavao i po nekoliko dana.

Zato je unajmila detektiva koji je pratio Toma. Dva dana kasnije potvrdio joj je da on ima drugu ženu. Kada je suprugu otkrila da sve zna, on uopšte nije pokazao znake nervoze ili brige.

– Ne samo što mi je rekao da je oženjen tom ženom od 2010. godine već s njom ima i decu! To me je dotuklo, budući da i mi imamo ćerku, a i očuh je mom sinu iz prethodnog braka. Ništa mu nikad nisam krila, a on je više od 10 godina vodio paralelni život. Pogodilo me je što je odmah po priznanju infiltrirao prvu ženu u naš brak i ona je krenula da zove i moju ćerku i raspituje se o meni. Sve preko Fejsbuka. Na kraju mi je rekao i da sam ja oduvek njemu bila ‘broj dva’. Sve onako, bez emocija saopšteno – priča Bridžet.

Drugoj ženi Bridžet je ipak kasnije poslala poruku. Kaže da više nije mogla da izdrži, da je morala da upozna njegovu pređašnju i današnju ljubav.

– Rekla mi je da su i dalje u braku, ali da se ne viđaju kao pre. Kao, nisu se razveli jer ju je to opterećivalo, ti prolasci kroz sudove, pa je odlučila samo da smanji kontakt s njim do onog da viđa decu – kaže Bridžet.

S druge strane, sličnu priču ispričala je i gospođa Garsija, kada je upitana za paralelni brak.

– Priznao mi je da je 15 godina sa Bridžet, ali da nisu imali decu, niti su se venčavali. Kad sam videla Tomovu sliku njegovog sina iz prvog braka, rekao mi je da mu je to sestrić. Jedino što mogu da zaključim je da je i mene kao ženu ‘broj jedan’ jednako lagao kao Bridžet – kratko je rekla Garsija.

Bridžet je u međuvremenu podnela zahtev za razvod braka.

– Uvalio me je u dugove od 25.000 evra koje još ne mogu da otplatim. Bacila sam prsten kada smo otišli na odmor, jer sam mu tamo rekla da mi je dosta ovog lažnog braka i ljubavi – rekla je Bridžet.

Bridžet je i tužila Toma tako da se epilog ove rastave očekuje do kraja godine.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar