Vučić i Vulin danas podnose krivičnu prijavu protiv sebe: Raskrinkaće sve LAŽI tajkunskih političara

Predsednik je istakao da je spreman da ide na poligraf i da odgovara na pitanja da li se ikada video sa Belivukom i Miljkoviće i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, ATA images

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je prilikom gostovanja na RTS najavio da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas podneti krivičnu prijavu protiv sebe zbog slučaja “Belivuk”.

Predsednik je istakao da je spreman da ide na poligraf i da odgovara na pitanja da li se ikada video sa Belivukom i Miljkoviće i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mene je prvo bilo sramota da odgovaram na laži ljudi, da smo se ja i Vulin tajno sastajali u stanu na Zvezdari, kao što smo uradili u slučaju Jovanjica. Podnećemo krivičnu prijavu protiv sebe, spremni smo da odgovaramo i spreman sam da sebe unizim da odem na poligraf, ali se nadam i da će neki drugi otići na poligraf da pričaju o finansijama – poručio je on i dodao:

– Zna narod ko se u ovoj zemlji bori protiv mafije i ko im je stao na vrat – rekao je Vučić i istakao je da je interes građana da ne postoji mafija.

Vučić je rekao da u Srbiji nema nijednog mafijaškog ubistva ove godine, što nije slučaj sa nekim zemljama koje Srbiji drže lekcije o vladavini prava.

– U njihovim zemljama ubijaju novinare i borce protiv korupcije protiv kriminala – rekao je Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da će raspršiti sve laži o svojoj umešanosti u slučaj “Belivuk”, koje plasiraju tajkunsko-mafijaški političari i njihovi mediji.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar