ŠOK

Boban Rajović priznao: Ne kajem se što sam bio u ZATVORU, ko nije, PROPUSTIO je dosta toga u životu

Pevač se iza rešetaka našao dva puta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Pevač Boban Rajović dugo je na estradi i njegovi nastupi veoma su posećeni, pa ipak, mnogi ne znaju neke detalje o njemu koje je on sada otkrio.

Na samom početku priznao je da njegovu ženu opterećuje njegova popularnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Iskreno da ti kažem jeste malo umorna od svega toga, i od mene i od moje popularnosti, ona je totalna suprotnost od svega onoga što ja jesam. Ali znaš kako, to je moj život i ona je morala da se pomiri sa tim da će biti svega. Ja moram priznati da je mene kod nje privukla ta njena skromnost i hladnokrvnost koju ona ima, slagao bih kada bih rekao da me to nekada ne iritira zato što je takva – rekao je on za Alo.

Na pitanje kako odoleva da ne prevari suprugu, iskreno je odgovorio.

-U posljednjih 15 meseci mi je bilo lako, jer nisam bio na terenu. Videćemo sada kada krenu nastupi, šta će tada da se desi. Ranije je to bilo da ja završim drugi blok, presvučem se i pobhegnem u sobu i onda dođe neko posle pet minuta – priznao je Rajović.

foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako je naglasio, ne moćže da garantuje da u naredne tri godine neće prevariti suprugu.

-Ne! Ja ne mogu da se zareknem, jer nikada ne znam šta donosi dan, a šta noć. Ja moju ženu volim najviše na svetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti čitav svoj život, a što se tiče prevara ja ću se svim silama truditi da odolim svemu tome, ali ne mogu da obećam – kaže on za pomenuti medij.

Nakon toga progovorio je i o tome da li primećuje da ga neke kolege mrze.

– Ja bih zaista voleo da me ne mrze, ali u raznim situacijama sam osetio da sam mnogima prst u oku. Ja realno nikome nisam naudio, ja se borim za svoju porodicu, veliki sam borac i niko u stvari ne zna pravu istinu jer nije sve tako sjajno i bajno kao što izgleda i ja ne želim da verujem da me neko ne podnosi – kaže Boban.

foto:E-stock/S.Nedelja

Pevač je dva puta bio u zatvoru i smatra da je to tako trebalo da bude.

-Da je bilo drugačije, ko zna šta bi tu bilo. Zatvor me je dosta promenio i kada bih se sada vratio iz početka, opet bih sve isto uradio. Ko god nije bio u zatvoru, mislim da je propustio dosta toga u životu – rekao je pevač.

Ipak, ne bi savetovao drugima da to probaju.

-Ne bih savetovao, ali to je veliko iskustvo u životu i ko god nije bio ne može da zna šta je to. I samo da napomenem zatvor nije nešto zbog čega se kajem – zaključio je Boban Rajović za Alo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar