Ovako izgleda ĆERKA Emira Kusturice: Srpska “Kejt Midlton” bila u vezi s PRINCEM, evo čime se bavi (FOTO)

Ono po čemu je javnost najbolje pamti je veza sa princem Aleksandrom III Karađorđevićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E- Stock/ Katarina Mihajlović

Iako privatan život vešto čuva daleko od očiju javnosti, poznato je da je Emir Kusturica dugo u ljubavi sa producentkinjom Majom sa kojom ima dvoje dece – sina Stribora i ćerku Dunju.

Njihova ćerka Dunja krenula je stopama svojih roditelja, te diplomirala dramaturgiju, a godinu dana studirala je istoriju umetnosti na Sorboni u Parizu i danas je selektor Kustendorf filmskog i muzičkog festivala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono po čemu je javnost najbolje pamti je veza sa princem Aleksandrom III Karađorđevićem, a iako je tadašnjeg partnera pratila na gotovo svim događajima, Dunja je otvoreno isticala da joj nimalo ne prija pojavljivanje u medijima.

– Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno – rekla je svojevremeno Dunja Kusturica.

U vreme trajanja romanse sa princem mnogi su je upoređivali sa princezom Marijom Karađorđević, a jedno vreme su joj davali i nadimak “srpska Kejt Midlton”.

Ovako izgleda Dunja Kusturica:

BONUS VIDEO:

Izvor: Mondo

Komentari (6)

Ostavite komentar