Lepi Mića za Objektiv otkrio ima li DROGE u rijalitiju: Pevač iznosi sav PRLJAV veš bivših cimera!

Najuporniji takmičar za Objektiv otkriva da će ući u „Zadrugu 5“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nemanja Kostic

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, bio je učesnik u čak osam rijalitija, u kojima je ukupno proveo šest i po godina, međutim, tu ne planira da stane. Mića je za Objektiv otkrio da će biti učesnik ,,Zadruge 5“, pa izneo sav prljav veš iz tek završenog rijalitija.

– Posle svake „Zadruge” mi treba samo par sati da se transformišem i vratim u prvobitno stanje. Ujutru sam došao kući, video se sa ženom, popili smo kaficu i lepo se ispričali. Kao i uvek, ništa mi nije zamerila jer zna kakav sam i zna da nikad ne bih uradio nešto što bi kompromitovalo moju porodicu.- rekao je Lepi Mića, pa nastavio:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ovaj rijaliti se dosta razlikuje od svakog prethodnog u kom sam učestvovao, a bilo ih je osam. Izgleda da su razvodi brakova sada u trendu. U ovoj i prošloj „Zadruzi” propala su tri braka. To je za njih kao da popiješ čašu vode. Pored toga, vidimo da je mnogo njih bilo promiskuitetno, menjali su partnere kao čarape. Ja se ne bi je*o sa nekim u po bela dana čak i da mi plate milione, a oni to rade nekad za džabe, a nekad za pare. Ja sam tamo najmanje plaćen i kada izađem iz „Zadruge”, ja sam dobar za 10 malo jačih plata u Srbiji.

Mića kaže da su ga mnogi kojima je pomogao izdali.

– Uvek su me izdali ljudi koje sam uveo u „Zadrugu” i koje sam podržavao i ulazio u fizičke obračune zbog njih, međutim, to nikako ne može da me pokoleba jer smatram da su to i dalje nezrele osobe i nisam im to uzeo za zlo. Shvatiće oni to kad-tad. Evo, Milica Kemez je posle dve godine to shvatila. Ove godine me slušala samo poslednja dva meseca, a da me slušala i prošle godine, bila bi ubedljiva pobednica. U superfinalu sam navijao za nju, ali narod je odlučio da Nadica pobedi i poštujem izbor naroda.

Mića je, boraveći u ovoj sezoni „Zadruge”, dobijao pregršt pohvala, budući da skoro da nije psovao.

– Tačno je da sam psovke sveo na minimum, ali u sledećoj sezoni biću kritičan, drzak, žestoko surov, neću imati obzira ni prema kome i biću nikad gori, jer izgleda da jedino kad psujem njima ulazi u glavu ono što pričam. Čim sam dobar, oni se prema meni ponašaju jako loše. Budući da sam čovek u godinama i da ne volim nasilje, moj jedini adut su psovke i reči britke kao sablja. U ovoj sezoni na mene je nasrnuo Vladimir Tomović, momčina od dva metra i 100 kila. To govori o njemu. Ako ima mu*a, što ne nasrne na nekoga njegovih gabarita, a ne na mene sa 62 godine i 60 kilograma. Rekao sam da ga neću tužiti, ali sam sa njim završio za sva vremena.

Ljubavni parovi i njihove svađe obeležili su ovu „Zadrugu”.

– Sa Kristijanom nikada nisam imao konflikt, dopada mi se što je, za razliku od Ša i Janjuša, odmah priznao vezu sa Kristinom, tako da nije postojalo razloga da reagujem kritički. Ne mogu reći da podržavam to što je prevario ženu, ali to je njihov izbor. Što se tiče Tare i Ša, to nikako ne mogu da opravdam. On je platio njenu kaznu u iznosu od 50.000 evra, a ja za Taru ne bih dao ni 50 dinara. Ne mislim samo za Taru koja je bezobrazna, drska i pokvarena, nego ni za koga. Maja i Janjuš su dotakli dno dna. Tolike pare je uložila u svoj izgled, a onda se ponaša kao krpa. Je*u se po ceo dan, a kad se ne je*u, onda se svađaju. Njen otac se takođe pogubio, on više učestvuje u rijalitiju nego Maja. Da je Maja moja ćerka, je*o bi joj mater. Ušao bih u rijaliti, izbacio bih je u roku od pet sekundi, a onda bih je naučio pameti. A pored Maje, najveće razočaranje mi je Sanja Stanković jer je radila mnogo loše stvari, Paula Hublin takođe kada je bila sa Tomom Panićem.

Foto: Printscreen/ Kurir TV

Internetom je kružio video-snimak na kom se vidi kako Mića daje jedan zamotuljak Filipu Caru, a mnogi su komentarisali da je u pitanju droga. Nismo mogli a da ne pitamo Miću za to:

– To su budalaštine. U životu nisam ni video kako to izgleda, a ne na nacionalnoj televiziji da dajem drugima drogu. Uvek imam pare u rijalitiju i većini zadrugara sam davao novac a da to drugi i ne znaju. Davao sam Caru pare za kocku jer mi je stalno tražio. Taj sporni zamotuljak je u stvari džeparac koji smo dobili za žurku u iznosu od 200 dinara u apoenima od 10 dinara. Davao sam i Stefanu, Caru, Kristijanu, Sandri i Mini za kocku.

Piše: Tanja Svilanović

Ovaj tekst i mnoge druge tekstove možete pročitati u današnjem štampanom izdanju lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar