PROKOMENTARISALA

Goca Božinovska za Objektiv o HAPŠENJU Vukašina Šijana: Uvek se nađe na POGREŠNOM mestu u pogrešno vreme

Progovorila o novom skandalu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/M.Rafailovic, Privatna Arhiva

Sin jednog od najpoznatijih žestokih momaka iz devedesetih godina prošlog veka Zorana Šijana, Vukašin (22), uhapšen je juče zbog ranjavanja Borisa Jakšića (34) u Surčinu. Kako Objektiv saznaje na licu mesta, mladi Šijan je zajedno sa Miloradom M. (41) i Milošem K. (21) došao automobilom marke „mercedes” do porodične kuće ranjenog momka i posle kraće svađe u Borisa su ispaljena tri metka.

– Stala su kola, tik uz kuću, pred kapiju, i samo smo čuli neku svađu na ulici. Bilo je oko pola šest ujutru. Kako sam ustao da pogledam kroz prozor, tako su se čula dva pucnja jedan za drugim, a onda posle kraće pauze i treći. Pogledao sam kroz prozor i video Borisa kako leži u lokvi krvi. Pozvao sam Hitnu pomoć odmah – objašnjava jedan od ljudi koji su odmah pritekli u pomoć ranjenom Borisu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naš list stupio je juče u kontakt s pevačicom Gocom Božinovskom, suprugom pokojnog Šijana, pre nego što joj je nekada komšinica i prijateljica Gorana preotela Zorana.

– Nisam upućena u dešavanja jer sam tek stigla u Srbiju, ali mi je mnogo žao zbog ovoga što čujem. Žao mi je njega jer je još mlad, on je dobro dete, tiho, povučeno. Čisto sumnjam da je bio umešan u bilo šta tog tipa za šta ga terete, on se uvek nađe na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Nema sreće. On se sada nalazi u tim godinama kada želi svuda da bude, sve da isprati, da bude bitan. Treba samo da sačekamo da ga prođu te faze u odrastanju, te lude godine, i da napravi nešto od sebe. Ako je pametan, da se posveti biznisu kao i njegov otac i da napravi nešto od sebe, život je pred njim – rekla je
Božinovska za štampano izdanje Objektiva i dodala da Zoran nije bio kriminalac.

OSTATAK OVE, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 21. JUL

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ekipa Objektiva



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Nije to slucajno zna i ona da joj je sin kriminalac niti se nasao slucajno ni pogresno vec je dosao nekim da skinen glavu.

    Odgovori

Ostavite komentar