Miloševićevo PROROČANSTVO iznenadilo sve: Niko nije verovao da će se obistiniti OVE njegove reči

Slobodanu Miloševiću su se ubili otac, majka i ujak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA PHOTO AP POOL/FRED ERNST

– Jako dobro sam poznavao Miru Marković, jer sam bio dobar drug sa njenim mužem Slobodanom Miloševićem. Studirao sam sa Slobom, zajedno smo bili po raznim radnim akcijama. Doduše on je na tim akcijama bio šef a mi smo radili i kopali – ovako počinje priču advokat Miroslav Todorović, čovek koji je dao prvi posao Mirjani Marković.

– Na tim radnim akcijama se mi postrojimo a Sloba vrši smotru. Onda smo se mi, njegovi drugari, smejali, bilo nam je smešno što on vrši  smotru. A on nam reče – Samo se vi smejte, biću ja jednog dana predsednik države. Još tada je to rekao – rekao je Todorović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je u emisiji “A šta vi mislite” ispričao i kako je zaposlio Miru Marković na molbu Miloševića.

– Ja sam u to vreme radio u radničkom univerzitetu Đuro Salaj. I jednog dana me zove Sloba, on je inače u to vreme bio u kabinetu kod Branka Pešića.

– Ajde Todoroviću, vidi šta ćemo sa ovom mojom Mirom, rekao mi je Milošević.

I ja nađem načina i primimo je. Bila je stručni saradnik. U tom periodu sam dosta saznao stvari od nje. Njena sudbina je bila jako teška”, ispričao je Todorović.

Kako kaže, Mira Marković je vukla kompleks zbog svog porekla.

– Otac Moma Marković je nije priznao za ćerku, a priča se da je njena majka Vera Miletić radila za Gestapo. Navode na primer da ona prolazi Knez Mihailovom ulicom i ako naiđe neki komunista koji treba da se uhapsi, ona prođe pored njega i da znak. I njega uhapse. Inače ona je Miru rodila na frontu, donela je kući i dala je svojoj majci. Rekla je majci – ona je moje dete, Moma Marković je otac. Kad se završi ova priča mi ćemo doći. Ta priča se nikad nije završila. Ona je navodno stradala u logoru Jajnci. Ali, ako pitate u Požarevcu rećiće vam da su nju izvukli iz logora i da su je ubili komunisti – ispričao je Todorović.

Ovaj poznati beogradski advokat kaže da je podjednako teška i sudibina Slobodana Miloševića.

– Slobi su se ubili i otac i majka. Išao sam na sahranu njegove majke Stanislave, ona je bila profesorka u Požarevcu. Miloševićev otac je završio bogoslovski fakultet, bio je generacija patrijarha Pavla. Video sam ja njihove zajedničke slike kako se grle – kaže Todorović.

Dok je radio kao sveštenik, Miloševićev otac je u jednom trenutku želeo da se oženi sa Stanislavom, Slobinom majkom ali vladika nije dozvolio jer je ona bila komunista.

– Slobin otac je zbog toga skinuo mantiju. Posle je je neko vreme radio kao profesor ruskog, ali nije dugo izdržao taj strašan preskok od tumača Boga do bogomrsca. Izvršio je samoubistvo – ispričao je on.

BONUS VIDEO:

Izvor: Mondo

Komentari (21)

  1. Милошевић није био пророк па да је остављао пророчанства. Милошевић је био политичар који је знао са ким је окружен и куда ће нас довести мангупи из наших редова, чанколизе, улизице, јајаре, сецикесе, подрепаши.

    Odgovori
  2. Lako je mrtvom vuku meriti rep. Sumnjam da ne dotični bio blizak prijatelj Miloševića, prijatelj ostaje prijatelj, rođake ne možemo da biramo, prijatelje biramo. Svako od nas je imao nekog ko mu je pomogao, da dođe do posla ili u nekoj nevolji. Nije lepo ovako iznositi iu javnost, kad druga strana ne može da odgovori. Zato je i Milošević tako i prošao jer je imao takve " prijatelje " i savetnike. On je samo jedan predsednik, koji se našao na čelu države u teško vreme, pitanje je šta bi neko drugi uradio da je bio na njegovom mestu. Zaboravlja se da ono što mu se stavlja na dušu, sankcije, inflacija, nestašice robe i vrhunac bombardovanje 1999.,su samo proizvod opšteg raspada države, gde je njegov uticaj nebitan. Videli smo kako smo prošli posle 2000.,uz sav blagoslov i " naklonost" Zapada, načisto urušena privreda i sve presude Srbima u Hagu. Od tada ništa nismo napredovali, postali smo poukolonija, bez sopstvene proizvodnje.

    Odgovori
  3. Taci, Haradinaj, Bilj Kljinton, Olbrajtkai, Bler, Sirak, da ih ne nabrajam vise, puna ih je zapadna evropa, koji su stvorili teroristicku drzavu Kosovu.

    Odgovori

Ostavite komentar