Vozači, OPREZ! AMSS izdao UPOZORENJE: Pljuskovi praćeni jakim vetrom stvaraju velike probleme na kolovozu

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Povremeno jači pljuskovi praćeni jakim vetrom mogu doneti veću količinu vode na kolovoze, zbog čega Auto-moto savez Srbije savetuje vozačima oprezniju vožnju.

AMSS takođe upozorava vozače na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim putevima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako će se od 21. do 23. jula od 7 do 17 časova izvoditi radovi na deonici petlja Zmaj – petlja Aerodrom, u smeru ka Šidu, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Do 21. jula izvodiće se radovi na ITS opremi u tunelu Savinac. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od danas do 26. jula biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na deonici petlja Vodanj – petlja Kolari, u smeru ka Nišu. Tokom izvođenja radova u smeru Beograd – Niš za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Do 28. jula produžavaju se radovi na izgradnji stuba mosta, na delu državnog puta Bubanj Potok (most 32) u smeru Beograd-Niš. U zoni radova za saobraćaj je zatvoren deo zaustavne trake.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 17:15 časova na putčkim terminalima na graničim prelazima vozila čekaju 30 minuta na Preševu i Gostunu, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima vozila čekaju 90 minuta na Horgošu, 120 minuta na Kelebiji i Batrovcima, 60 na prelazu Šid i 30 na prelazu Gostun.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar