Nikad prisniji: Nakon RASKIDA sa verenicom, Vuk Mob uhvaćen u ZAGRLJALJU ove Zadrugarke (FOTO)

Do nedavno Zadrugar, reper Vuk Mob, nakon raskida veridbe sa Oljom Konatar objavio je sumnjive fotografije na svom profilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Iako su Vuk Mob i Olja Konatar važili za jedan od najzaljubljenijih parova, sa najskladnijim odnosom i njihova veza se završila.

Do skoro Zadrugar, pevač Vuk Mob je na svom Instagram profilu objavio fotografije u zagrljalju druge devojke, takođe Zadrugarke, evo o kome je reč:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, on je objavio video snimak sa bivšom cimerkom Paulom Hublin. Ona je bila naslonjena na njegove rame i delovali su prisnije nego obično, zbog čega su mnogi pomislili da se ipak nešto više dešava između njih, a onda je i ona podelila istu fotografiju i dodala srce, što je dodatno pospešilo sumnje:

FOTO: printscreen/instagram

Inače, Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar razišli su se nakon dve godine veze. Tim povodom oglasila se Olivera na svom Instagram profilu.

– Drage kolege, moj bivši partner Vuk Gojković i ja razišli smo se nakon dve godine veze. Ovim putem ću se obratiti saopštenjem, a izjave na ovu temu neću davati, pa vas molim da zbog trenutne situacije poštujete moju odluku. Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke, ovim povodom se više neću oglašavati niti davati izjave. Zahvaljujem se medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete moju odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi – zaključila je tada Olivera.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar