Ša otkrio šta se dešavalo VAN Zadruge: Ivana nije dala Tari ključeve od stana, a ne moja MAJKA

Reper razvao jezik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša osvojio je 15. mesto u rijaliti programu “Zadruga”, a u ovoj sezoni ostaće upamćen po tome što je prevario svoju ženu sa Tarom Simov, a sada je otkrio detalje koje su zanimale sve.

– Tara ne može da pogleda istinu u oči, mislim da se nikada nećemo sresti pred kamerama, može ona sa Nenadom da priča, da vrti ovo ili ono, ali mene kad pogleda u oči, mi znamo šta je istina. Pustila mi je poruku da se vidimo i razgovaramo, ali sam joj ja rekao da to možemo u prisustvu treće osobe, da čuje sve ono što bismo rekli jedno drugom. Ja znam da gledaoci znaju šta je istina i ko priča istinu, ona mi je rekla da je ne interesuje rijaliti. Tara ga drži i dalje u zabludi – otkrio je Đedović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tara bi da see pomirimo, ali da ne pričamo na tu temu. Ona me je optužila da ležem, ja nemam interes da lažem. Bio sam joj prijatelj do trenutka kada sam video dokle je spremna da ide. Razumem da je to rijaliti, da je htela da bude u prvom planu. Tara voli da bude poznata – rekao je Marko, a onda se umešao i Ša.

– Ja ne mislim da je neistina ono što je okačeno za Mensura i Taru. Žao mi je samo što je drugačije to predstavljeno u Zadruzi – rekao je Ša.

Tara i ti ćete ZAVRŠITI kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda: Đedović SASUO Ša sve u lice



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar