Oprez! Danas u Srbiji OPASNA vrućina: U narednim danima biće još toplije, evo kada nas očekuje OBRT

Danas u Srbiji minimalna temperatura od 15° do 22°, a maksimalna od 34° do 37°

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/ Marko Beric/Panthermedia

Danas u Srbiji minimalna temperatura od 15° do 22°, a maksimalna od 34° do 37°.

U Srbiji danas sunčano i vrućina u svim krajevima. U popodnevnim satima slab dnevni razvoj oblaka, pretežno na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab jugoistočni i istočni, u pomoravlju i podunavlju umeren. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15° do 22°, a maksimalna od 34° do 37°.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Beogradu pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°, a maksimalna do 36°.

U Nišu vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°, a maksimalna do 37°.

U Užičkom regionu danas sunčano i vrućina. U popodnevnim satima slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 35° do 37°, na Zlatiboru i Tari do 30°.

U Novom Sadu pretežno sunčano i vrlo toplo. Vetar slab do umeren jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°, a maksimalna do 36°, a iste vremenske prilike su danas i u Subotici.

Vreme narednih dana
U utorak sunčano i još malo veća vrućina nego u ponedeljak. U popodnevnim satima se očekuje slab lokalni razvoj oblaka, pretežno na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab jugoistočni i istočni, u pomoravlju i podunavlju umeren. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15° do 22°, a maksimalna od 35° do 39°.

U sredu i dalje sunčano i vrućina, a popodne razvoj oblaka i mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi na zapadu Srbije. U drugoj polovini sedmice temperatura postepeno počinje da opada uz prijatnije vreme sa većom šansom za mestimičnu kišu i lokalne pljuskove.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar