Već 10 godina ih izbegavam: Bivša zavisnica od odnosa sa muškarcima otkrila ŠTA je radila kad ih upozna

Svesna je da će je ovo pratiti dok je živa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/thebriannedavis

Engleska glumica i blogerka Brajana Dejvis ima celog života ozbiljan problem sa muškarcima.

Iako je poslednje tri godine srećno udata, ona je zavisnica od seksa koja ne sme ni da ima muškog prijatelja, jer će, kako kaže u intervjuu, s njim jako brzo flertovati, spavati a onda ga i bezobrazno otkačiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brianne Davis (@thebriannedavis)

Brajana naglašava da je pre 10 godina zbog problema koji ima u društvu muškaraca morala da ide i na kliniku za odvikavanje od seksa.

– Zavisna sam od uzbuđenja koje nosi upoznavanje s nekim muškarcem. Zato sam varala sve svoje partnere, sve do supruga. U jednom periodu sam imala i po tri dečka, a da nijedan nije znao da je nekad glavni, a nekad “rezerva” u mom krevetu. Jako dobro sam lagala. Imala sam samo jedan cilj a to je da na svakom koraku flertujem s njima. Taj osećaj da sam poželjna i da sam čas predator a čas plen u društvu s njima me je palio kao ništa drugo. Jedan mi je partner davao emocionalnu sigurnost, drugi finansijsku, treći seksualnu, četvrti prijateljstvo sa povlasticama – priča Brajana.

Ona dodaje da je sve počelo kada je bila u osmom razredu, odnosno kad ju je drug iz odeljenja prvi put poljubio.

– Kad je prvi put krenuo prema meni i poljubio me, celo telo mi se ‘zapalilo’. Od tog trenutka tražim taj osećaj. To je bio početak kraja. Kako sam odrastala i započinjala druge veze, čim bi osećaj zaljubljenosti počeo da bledi, okretala sam se drugim momcima. Kad sam potražila pomoć, shvatila sam da sam zavisna od seksa – kaže Brajana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brianne Davis (@thebriannedavis)

Iako je od lečenja prošlo već 10 godina, Brajana tvrdi da i dalje ima isti problem kao pre – ne sme da se približi muškarcu jer čim joj se obrati počne da razmišlja kako da ga odvede u krevet.

– Sprovodim neke savete koje sam dobila na lečenju. Pomažu mi. Bilo je slučajeva da flertujem s konobarima, radnicima pošte i na šalterima, sa vozačima šlep-službi i dostavljačima pica – kaže Brajana.

Nedavno je napisala i knjigu “Tajni život holivudske zavisnice od ljubavi i seksa” (“Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict”, a nakon programa lečenja u 12 koraka počela je i njena apstinencija.

– Suprug ima razumevanja, iako mu na početku nije bilo lako. Ja sam sada konačno srećna i ispunjena žena – dodaje Brajana.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar