“Volim taj JUŽNJAČKI akcenat, bili su pijani”: Piroćanci se opustili na Zelenjaku, a ona je sve “SNIMILA”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Shutterstock

Jedna anonimna ženska osoba podelila je prošle godine svoju ispovest u kojoj je prepričala jednu krajnje neobičnu situaciju.

Ona se, kako je opisala, vraćala iz grada kada je srela dva momka i tom prilikom “snimila” njihov razgovor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre otprilike dve nedelje oko 4 časova ujutru vraćala sam se iz noćnog provoda i čekala šesnaesticu na Zelenjaku do Novog Beograda. Pored mene su stala dva momka za koje sam prvo mislila da su Rusi jer su prebrzo govorili, a ipak sam razumevala neke reči. Načuljim uvo i čujem da su Piroćanci koji su govorili svojim dijalektom.

– Koliko sam uspela da razumem iz priče ovaj jedan radi u Beogradu, a drugi je došao kod njega za vikend, obojica trešteni pijani. Toliko su se slatko smejali, čavrljali i jeli neku picu da je bilo uživanje slušati ih i gledati. Volim taj južnjački dijalekat i mogla sam da se zaljubim u obojicu samo slušajući ih. Čekali smo bus oko 45 minuta, a za to vreme oni su prevrnuli priču o noćnom provodu u Beogradu, o nekoj Jeleni i Milici, o rođendanu ovog što je došao za vikend…ma bili su mi toliko slatki da mi došlo da im tražim brojeve – zaključila je.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar