Otkriven pravi razlog RASKIDA Vuka Moba i Olivere: Evo zašto je došlo do KRAHA velike ljubavi

Nisu uspeli da pređu preko razmirica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Vuk Mob i njegova izabranicam Olivera Konatar potvrdili su u odvojenim saopštenjima da je došlo do prekida njihovog odnosa iako su tek pre nešto više od tri meseca postali roditelji. Odmah su počela nagađanja o tome šta je razlog njihovih razmirica, o čemu njih dvoje ne žele javno da pričaju.

Prema našim saznanjima, Vuk već neko vreme često izlazi i veći deo vremena provodi van kuće, a vrlo često se vraćao u alkoholisanom stanju jer je depresivan zbog porodičnih problema. To je veoma smetalo njegovoj verenici, koja je s njim o tome u više navrata pokušala da reši problem, ali se reper nije menjao. Zbog njegovog ponašanja, svađe između njih su postale svakodnevne, tako da su rešili da stave tačku na zajednički život, a sve u cilju da njihova ćerka ne bi ispaštala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako se u medijima već danima nagađalo o tome da su reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar raskinuli, tu vest je tek prekjuče potvrdila prvo ona, a juče se oglasio i sam reper, koji je otkrio da mu je otac na samrtničkoj postelji.

– Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare, kako se spekuliše, nego zato što, nažalost, nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti, jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku, na čemu sam veoma zahvalan – piše Vukadin u svojoj objavi na Instagramu.

Vuk sa verenicom Oliverom Konatar/Foto: Printscreen Instagram

– Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene – završio je Vuk.

Olivera je u svom saopštenju navela da, osim potvrde da više nije s Vukom, o detaljima raskida neće pričati.

– Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke, ovim povodom se više neću oglašavati niti davati izjave. Zahvaljujem se medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete moju odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi – zaključila je Olivera.

Njih dvoje juče nisu odgovarali na naše pozive.

Podsetimo, pre desetak dana Vuk je na jednom gradskom događaju izjavio da neće ostaviti alkohol čak ni ako to bude tražila njegova verenica.

– Može da smeta bogu ocu, to se nikada neće promeniti. Nikada neću prestati da pijem, ima da umrem od alkohola.

Problemi sa svekrvom

Nena nije volela snajku

Pored razmirica s Vukom, kako Kurir saznaje, Olja se od početka nije slagala ni sa nesuđenom svekrvom Nenom Gojković. Vuk i Olivera su prošle godine zbog njenog neslaganja s Vukovom majkom živeli u centru grada, a pre toga su sa ostatkom reperove porodice bili u njihovom domu u Žarkovu. Da se Neni nikad nije svideo sinovljev izbor, pokazuje i činjenica da na Instagramu prati Biljanu Savić, bivšu Vukovu verenicu, s kojom je i dalje u bliskim odnosima.

Mediji me razvlače, a otac mi UMIRE: Vuk se oglasio nakon raskida s Oljom: “Svet mi se ruši, nisam varao”



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar