Šok: Čuveni sportista priznao da je gej – pre njega to niko ovako nije uradio (VIDEO)

- Pozdrav svima, ja sam Karl Nasib i želim vam oduzeti samo trenutak pažnje kako bih vam rekao da sam homoseksualac - rekao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Julio Aguilar/Getty images/ Profimedia

Igrač NFL-a, najjače lige američkog fudbala, Karl Nasib našao se u centru pažnje svetske javnosti nakon što je javno otkrio da je homoseksualac.

Nasib je uzdrmao društvene mreže kada je odlučio da otkrije da je gej i jednostavno je poručio da želi konačno da skine taj teret sa leđa. Igrač koji nastupa za Las Vegas Rejderse odlučio je da je vreme da prizna javno da je homoseksualac, te da konačno živi normalnim životom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nasib je priznao da mu je trebalo dosta vremena da donese ovakvu odluku, ali je poručio da se ne kaje zbog toga i nada se da će ga javnost razumeti i pružiti mu podršku.

– Pozdrav svima, ja sam Karl Nasib i želim vam oduzeti samo trenutak pažnje kako bih vam rekao da sam homoseksualac – rekao je Nasib i dodao.

– Želim jako dugo da ovo uradim i skinem teret sa leđa. Imam sjajan život, porodicu, prijatelje i posao koji je san mnogih. Dosta sam privatna osoba i znate da ovo ne radim kako bih skrenuo pažnju na sebe. Nadam se da će jednog dana ovakve objave biti što češće i da će ljudi imati hrabrosti da priznaju ovakve stvari.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Carl Nassib (@carlnassib)

Nasib je postao prvi NFL aktivni igrač koji je odlučio javno da prizna svoju homoseksualnost. Nekoliko igrača je to uradilo pre njega, ali nakon što su završili karijere.

Takođe, on je dodao da će donirati i 100.000 dolara organizaciji “The Trevor Project” koja se bavi sprečavanjem samoubistava među osobama iz LGBT zajednice u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon što je otkrio svoju seksualnu orijentaciju oglasio se i njegov klub koji je pružio podršku Nasibu, te je stigla poruka da su ponosni na njega što je to uradio tako javno.

Neće biti lako: Srbija dobila protivnika u četvrtfinalu Evropskog prvenstva



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar