Mladić stao ispred PEKARE i dao novac prosjaku ne sluteći šta radi: “Drago mi je što nisam POGINUO danas”

On je opisao kako mu se tokom jednog uobičajenog dana dogodilo nešto što ga je nateralo da promeni pogled na život i svet oko sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock,Freepik

Jedan anonimni muškarac podelio je svoju ispovest na jednom domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete, a njegovu priču vam prenosimo u celosti.

On je naime opisao kako mu se tokom jednog uobičajenog dana dogodilo nešto što ga je nateralo da promeni pogled na život i svet oko sebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Danas me je ispred pekare zaustavio prosjak i traži nešto siće da kupi hleb. Bio sam u žurbi i dajem mu svu siću iz novčanika, nije mnogo možda oko 2 marke i nastavljam dalje. Sve to je po mojoj proceni trajalo maksimalno 10 ili 15 sekundi. Potom sedam u auto i nastavljam put i iz suprotnog pravca lik uleće u makaze i pokušava nemoguće preticanje. U zadnji čas je dovršio preticanje, a toliko blizu sudara je bilo da sam mu video strah i paniku u očima – piše ovaj mladić i potom otkriva kako se osećao u dramatičnom trenutku:

– Ja sam pola sata bio bled i noga mi je drhtala sve do odredišta. Tek kasnije shvatam, onih 10 ili 15 sekundi mi je glavu spasilo. Nisam neki vernik ali ako nema Boga ima neka viša sila koja ti vrati negde u životu za neku sitnicu ili dobro delo koje si napravio. Drago mi je što nisam poginuo danas – zaključio je potreseni muškarac.

“Besan sam i ne VERUJEM im”: Kada je čuo čime mu tašta hrani ćerku (6), ZABRANIO joj je da je viđa 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar