OTKRILA SVE

Svi DETALJI venčanja Ane Sević: Jedan OBIČAJ morala da ispoštuje, otkrila i da li je uzela muževo prezime

Tog dana imali su još jedan razlog za slavlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Sević nedavno se u tajnosti udala za svog partnera Daniela Nedeljkovića, a sada je otkrila detalje venčanja.

-Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca pre dve nedelje, pred matičarem i u crkvi. Uzela sam Danielovo prezime. Za medije sam i dalje Ana Sević, ali za ostale, gospođa Nedeljković – rekla je ona za Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Okupili smo svega dvadesetak ljudi. Nismo pravili nikakvu žurku, već ručak i sve je bilo skromno i veoma emotivno. Kada smo izgovorili “da”, zgazila sam Daniela, kako običaji nalažu. Bože zdravlja, pravićemo veliko slavlje kada prođe korona – dodala je pevačica.

Foto: Printscreen/Instagram

Istog dana su i krstili svoju naslednicu Senu, a svemu je prisustvovala i Anina sedmogodišnja ćerka Lorena koju je dobila u braku sa pevačem Darkom Lazićem.

-Veoma sam posvećena ćerkama. Kada sam rodila Lorenu, odmah sam se vratila na scenu, ali sada želim da uživam sa decom. Porodica mi je sada najvažnija – istakla je Ana dalje.

Kako je objasnila, ni njen bivši suprug nije znao da se ona ponovo udaje.

-Krili smo od svih, tako da ni Darko nije znao za to. Rekli smo samo mojoj i Danielovoj porodici – zaključila je Ana Sević za Informer.

Ana Sević objavila fotografiju sa VENČANJA: Kratka, bela HALJINA i buket božura iste boje (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar