Jelena Karleuša otvoreno govorila o svom životu i JAVNO poručila: Svaka SRPKINJA treba da bude kao ja

Bez dlake na jeziku progovorila o određenim temama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanovic

Jelena Karleuša uvek nađe način da se izdvoji, što izjavama što stajlingom, pa se tako na promociji novog albuma Suzane Jovanović pojavila u haljini „filip plejn” vrednoj 3.500 evra.

Ona je pričala o ćerkama, suprugu, poljupcu sa Sašom Popovićem, a osvrnula se i na prozivne koje je njen kolega Aca Lukas nedavno uputio na račun žirija “Zvezda Granda”, nazvavši ih klovnovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nama je najveći klovn otišao, meni je jako žao, jer je odmah i taj humor nestao. Mnogo bih volela da se on vrati, onda bi
šou bio kompletan. On više i ne zna sa kim je u dobrim odnosima, ništa mu ne uzimam za zlo, ali neću mu preko medija poručiti šta mislim o njemu, već ću mu to reći kada ga vidim, ako ga i vidim, pošto je mnogo mali. Pod ovim „mali” mislim na to da je nizak. Nizak, ali kočoperan, kao i svi niski muškarci – rekla je Karleuša, te se ponovo osvrnula na Baju Malog
Knindžu.

Foto: Printscreen/Youtube

– Muzika ne sme da ima nacionalno obeležje, niti da deli ljude po veroispovesti, nacionalnosti, boji kože. Pevači moraju da budu primer toga, da širimo ljubav i zaboravimo na crne devedesete, kada smo svi propatili. Mislim da takvoj muzici u 21. veku nema mesta – rekla je Karleuša, a zatim dodala:

– Izuzetno sam pravična i sve što kažem je surova istina. Pravi sam primer poštovanja naše zemlje Srbije, svaka Srpkinja treba da bude ovakva, da propagira dobre, prave vrednosti, a to definitivno nije rat. Ne znam ko može da se ne složi sa mnom da ne sme narod da ispašta zbog jednog ratnog zločinca. Ko se ne slaže sa mnom, on je šljam!

OSTATAK OVE, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 12. I 13. JUN

Foto: Objektiv.rs

Autor: Lola Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar