“Nemaju BELO, pa sam razlupao kafanu”: Čeda pobesneo – otkriveno šta je pokazao TEST na drogu

Lider LDP se, nakon što je razbio staklo na lokalu, psovao patrolu policije koja je brzo stigla na lice mesta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider LDP Čedomir Jovanović razlupao je u sredu uveče izlog restorana brze hrane na Novom Beogradu, koji se nalazi u neposrednoj blizini njegovog stana. U tom trenutku Jovanović je imao više od dva promila alkohola u krvi, a nakon što je razbio stakla na lokalu, odvezen je policijskim vozilom. Prema Čedinim tvrdnjama, njega su napali Zvezdini navijači, a pošto to nije prvi napad organizovane grupe Hijene, Jovanović je poručio da im se neće sklanjati s puta.

– Jesam bacio stolicu u izlog, jer oni samo taj jezik razumeju… Neka ne dolaze, da nisu dolazili, da me nisu napali, ne bi bilo ništa ‒ objasnio on juče ujutru ispred pekare u kojoj je, kako je naveo, kupio hleb deci za prženice pošto je za pola sata trebalo da idu u školu. On je potom gostujući u jutarnjem programu na TV Hepi kod Milomira Marića izjavio da mu je iskreno žao zbog ovog incidenta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Policija je došla, pa su sedeli sa mnom. Kažu mi, ajde da radimo test na narkotike, ja kažem, pa znate ko sam ja, nije valjda da sa mnom radite test, nema većeg narkomana od mene, ja se samo fiksam, šmrčem, gutam ekstazije… Oni su me zamolili da to urade zbog procedure i izvinili mi se – naveo je Jovanović.

Kada ga je Marić upitao za priče koje kruže na društvenim mrežama o sinoćnjem događaju, da je lider LDP navodno tražio na kiosku brze hrane „belo”, a da je odgovor bio da imaju samo pileći file, lider LDP kaže:

– Ma da… Znači nemaju belo, već imaju pileće belo, pa sam razbio kafanu.

Isplivao NOVI SNIMAK: Čeda šutira auto dok ga policajci drže, a onda se pojavila njegova žena (VIDEO)

STOLICA ILI KAMEN?

Međutim, kod Marića u emisiji, Čeda je rekao i da je na izlog lokala bacio kamen, „jednu kocku”, kako je precizirao. To je sasvim drugačija izjava od one koju je juče ranije dao ispred tog lokala, kada je kazao da je bacio stolicu.

– Jeste, bacio sam kamen i razbio staklo na tom mestu gde oni stalno sede – ispričao je Čeda ogorčeno, povremeno brišući suze, pa nastavio:

– Ja u bolnici zamalo nisam umro, a oni dođu i na mojoj porodici se iživljavaju. Ne tražim opravdanje, ne pravdam se, tako je. Ostavite mi porodicu na miru i sklonite se.

SASVIM DRUGA VERZIJA

Prema potpuno drugoj verziji događaja, on je navodno neposredno pre incidenta sedeo u obližnjem lokalu sa navijačem Urošem Avramovićem, jednim od vođa navijačke grupe Hijene. Avramović je odranije poznat policiji i hapšen je zbog različitih krivičnih dela, a sa njim i Jovanovićem je u kafiću sedeo još jedan muškarac.

Kako su objavili pojedini mediji, između njih je u jednom trenutku izbila svađa, pa je Jovanović potegao stolicu i gađao ih. Gosti iz kafića pokušali su da smire strasti i razdvoje ih, ali je onda Jovanović izleteo iz tog lokala i ciglom gađao izlog restorana brze hrane.

Čeda se sinoć SUKOBIO sa dvojicom vođa “Hijena”: Da li je ova REČENICA bila okidač? (FOTO)

PSOVAO I ŠUTIRAO

Lider LDP se, nakon što je razbio staklo na lokalu, usudio i da psuje patrolu policije koja je brzo stigla na lice mesta, pa je čak šutirao i parkirane automobile, o čemu svedoče snimci sa obližnjih kamera, ali i snimci koje su sačinili očevici.

Bio je i odveden u policijsku stanicu, gde je odmah pristao na test na drogu koji je, kako tvrde pojedini, pokazao da nije konzumirao narkotike, ali je alko-test utvrdio da je tokom incidenta u krvi imao više od dva promila alkohola.

TUŽILAŠTVO NA POTEZU

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se izvrše sve neophodne provere povodom događaja u vezi sa oštećenjem objekta brze hrane na Novom Beogradu, a u kome je učestvovao i lider LDP Čedomir Jovanović. Naloženo je i da se pribave izjave od učesnika događaja, vlasnika tog objekta i građana koji su zatečeni na licu mesta, kao i da se uzmu video-zapisi iz pomenutog objekta i objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini mesta događaja.

– Po pribavljanju svih navedenih podataka, policiji će biti izdat nalog za dalje postupanje – preciziraju iz tužilaštva.

RADNICI POD STRESOM

Ekipa Objektiva je juče otišla do lokala u kome je došlo do incidenta. Zaposleni su nam samo kratko kazali da su njihove kolege koje su preksinoć radile pod velikim stresom.

– Svi su pod velikim stresom. Nikada se dosad nije desio napad na ovaj naš objekat – rečeno nam je u lokalu na kome su zamenjena stakla koja je Jovanović polomio. Inače, od zaposlenih iz lokala se juče moglo čuti i da sve što je Jovanović izgovorio, da mu sve „ide na obraz”.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 04. JUN

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar