Dragović stiže: Definitivna odluka, selektor Austrije pozvao prvu želju Crvene zvezde na EURO!

Zvanično!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Fudbaleri srpskog porekla Aleksandar Dragović i Saša Kalajdžić uzdanica su reprezentacije Austrije, koju je izabrao selektor Nemac Franko Foda za nastupanje na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Foda je objavio imena 30 igrača na koje računa za ovo veliko takmičenje na starom kontinentu. Tako se u nacionalnom timu nalaze Aleksandar Dragović koji za reprezentaciju Austrije ima 89 nastupa, Marko Arnautović sa 87 nastupa i Saša Kalajdžić koji je jesenas u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pokazao da je zaslužio mesto medju najboljima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvu utakmicu u C grupi reprezentacija Austrije igra 13. juna u Bukureštu protiv Severne Makedonije,, nakon toga 17.juna u Amsterdamu protiv Holandije, a poslednji meč grupe igra 21.juna u Bukureštu protiv Ukrajine.

Evo i kompletnog spiska:

Golmani: Bahman (Votford), Linder (Bazel), Pervan (Volfsburg) i Šlager (LASK);

Odbrana: Alaba (Bajern), Dragović (Bajer 04), Fridl (Verder), Hintereger (Ajntraht Frankfurt), Lajner (Borusija M.), Linart (Frajburg), Mvene (Majnc), Poš (Hofenhajm) Trimel (Berlin) i Ulmer (Salcburg);

Sredina: Balić (LASK) J. Baumgartner (Bajer 04), K. Baumgartner i Grilič (Hofenhajm), Ilsanker (Ajntraht Frankfurt), Lajmer i Sabitcer (Lajpcig), Lazaro (Borusija M.), Šaub (Luncer), Šlager (Volfsburg), Šepf (Šalke 04);

Napad: Arnautović (Šangaj), Grbić (Loren), Gregorič (Augsburg), Kalajdžić (Štutgart) i Onisivo (Majnc).

Rad i Javor ipak ostaju u Superligi? Neverovatan zahtev stiže na adresu FSS!

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar