Majka se sablaznila kada je videla sliku sina na stranici “Ružne bebe”: Usledila je žestoka osveta

Ovo nije moglo da prođe bez adekvatne reakcije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/lunopark

Kortni Tejt iz Midlsbora (21) doživela je veliko poniženje kada je, surfujući na Instagramu, otkrila da postoji stranica “Ružne bebe” (“Ugly babies”) na kojoj se nalazi i fotografija njenog devetomesečnog sina Hadsona.

Kortni je ostala bez reči, a kada je suprug Skot (22) došao s posla saopštila mu je da će se osvetiti kreatorima stranice za ovo.

– Svesna sam i ja bila da Hadson nije od onih beba koje bi recimo angažovali za reklame. Nije prelep, ali daleko od toga da je ružan. Ovo me je uvredilo i odlučila sam da im se osvetim – napisala je Britanka na Instagramu, prenosi Teeside Live.

Uz pomoć prijatelja, za manje od sat vremena uspela je da otkrije IP adresu profila koji je objavljivao ove fotografije dece.

Ludak se nalazio u Severnom Jorkširu, u mestu Tornabi. Prvo sam poslala mejl Instagramu u kojem ih obaveštavam da ću tužiti i njih i njega zbog slike, a onda sam isto objavila na Fejsbuku i Tviteru. Reakcija nepoznatih ljudi ohrabrila me je da radim pravu stvar. Do kraja dana, Instagram je ukinuo profil te osobe koja je mog sina nazvala ružnom bebom – istakla je Kortni Tejt.

Pozvala celu ulicu na ručak kako bi proslavila kraj karantina: Kad je otvorila vrata kuće – zapanjila se



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar