Željko Šašić iskreno o Arkanu: Samo na njega nije bio LJUBOMORAN, evo šta mu je DOPUSTIO da radi sa Cecom

- Arkan jedino na mene nije bio ljubomoran od svih muškaraca koji su bili bliski sa Cecom - tvrdi Šašić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Željko Šašić i Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/Youtube

Folk pevač Željko Šašić devedesetih godina snimio je veliki hit “K’o na grani jabuka” sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović, koja se tada zabavljala sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom, kao i uveni spot za pomenutu pesmu.

Zbog velikog uspeha ovog dueta snimili su još jedan, kao i spot, koji nikad nije emitovan. U tom spotu Željko i Ceca su imali vrele scene koje je Arkan odobrio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Željko Šašić se seća trenutka kada je stigao po koleginicu zbog snimanja spota, a vrata mu je otvorio Arkan.

– Ćaskali smo dok smo čekali Cecu, a onda me je on značajno pogledao i rekao: „Žeki, mislim da se nisi dobro izbrijao. Moj ti je aparat u kupatilu, posluži se. Ja moram da idem, a vi radite. Vidimo se!“ I tako je on mrtav ‘ladan ostavio nas dvoje da snimamo vrele scene, bez trunke ljubomore, iako su svi pričali o toj njegovoj osobini. Zaista smo nas dvojica imali dobar odnos. Mislim da me je gledao kao nekog klinca – priseća se Šašić.

Foto: Printscreen/ youtube

Numera „Jabuka“ je zbližila njega i Cecu na jedan poseban način, koji očigledno nije smetao komandantu.

– Arkan jedino na mene nije bio ljubomoran od svih muškaraca koji su bili bliski sa Cecom. Mnogo godina kasnije, kad ga već nije bilo među živima, shvatio sam koliko sam zapravo bio privilegovan zbog takvog odnosa. Željko je bio pravi gradski mangup i malo koga bi pustio u svoj krug – kaže Šašić za “Kurir” , koji dodaje i da je Ražnatović odlično razumeo šta znači biti pevač.

– Mislim da je pored Cece shvatio koliko je težak naš posao i šta sve nosi. Zato ju je maksimalno podržavao, kao i sve njene bliske kolege – seća se folker.

Njega je Ceca VOLELA pre Arkana: Pevala je na svadbi ĆERKE bivšeg dečka, evo kako ON sada izgleda (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar