Vodim ljubav s šefom koji je 34 godine stariji, on je moćan u krevetu, a sada mi je dao NAJČUDNIJU ponudu

Iznenada se našla u velikoj dilemi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Nakon što je nekoliko puta imala seks sa svojim mnogo starijim šefom, jedna Britanka je mislila da će se sve završiti na tome, ali grdno se prevarila.

– Ja imam 24 godine i radim kao sekretarica u građevinskoj firmi. Moj šef ima 58 godina, i uvek me je privlačio. Prošlog leta, dok je njegova žena bila kod svoje bolesne majke, završili smo u njegovom luksuznom penthausu – priča ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Šampanjac smo pili u litrama, i ubrzo smo goli završili u džakuziju. Bez obzira na godine, on je u sjajnoj formi i sa lakoćom me je dovodio do orgazma – navodi devojka i nastavlja:

– Posle toga smo se videli još nekoliko puta uz obavezan seks. Očekivala sam da će se tako naša afera završiti, ali sada je on pripremio “nepristojnu” ponudu za mene. Ponudio mi je povišicu i unapređenje ukoliko pristanem da redovno imam seks sa njim, bez obaveza!

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Rekao mi je da ne želi da napusti svoju suprugu, ali i da ne namerava da mi dozvoli da spavam s drugim muškarcima, jer on ne želi da me deli. Kaže da mu je nepodnošljiva pomisao da ja budem gola, vruća i znojava sa “bezvrednim moronima”. Ova ponuda mi prija, a istovremeno sam u iskušenju da je prihvatim jer bih tako rešila svoje finansijske probleme. Prosto rečeno, on bi mi plaćao za seks – objašnjava Engleskinja.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Moja sestra je poludela kada sam joj ovo rekla i smatra da moram da odbijem ovu ponudu. Sa druge strane, moje dve najbolje drugarice tvrde da nema razloga da ne prihvatim novac – u dilemi je devojka.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Sa mojim šefom nema pregovaranja, i ovo je varijanta “uzmi ili ostavi”. On je dovoljno arogantan da zna da mu novac i položaj donose određene beneficije, a ja spadam među njih, kao i da bih ja trebala da budem srećna što je on uopšte obratio pažnju na mene. Ne znam šta da radim. S jedne strane, život je suviše kratak da bih bila opterećena moralom, a opet, da li ja želim da trpim njegovo ponašanje, samo zbog novca koji mi daje – zaključila je Britanka.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (1)

Ostavite komentar