Otkrivena je sudbina Dejana Stankovića: Održao razgovor sa igračima, sad je jasno gde nastavlja karijeru!

"Pre nekoliko dana imao je i razgovor sa igračima", navodi se

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ne ide iz kluba ovog leta, tako su istakli ljudi iz Ljutice Bogdana.

Trener srpskog šampiona sastao se u ponedeljak sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom, što je uplašilo navijače crveno-belih, ali ipak će, sudeći prema navodima Informera, ostati na “Marakani”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako su objavili italijanski mediji, srpski stručnjak bio je na ručku sa prvim čovekom “Dorije” u poznatom milanskom restoranu “Da Berti”, a kao i u dva navrata tokom aprila, Ferero je pokušavao da ubedi Stankovića da napusti Zvezdu i preuzme njegov klub. Trenutno je trener te ekipe Klaudio Ranijeri, ali mu ugovor ističe u junu i rastanak je izvestan.

Prema rečima Informerovog izvora, Stanković je čelnicima na “Marakani” i svojim igračima rekao da ne ide nigde.

– Dejan ima ugovor na još godinu dana, tako da je svaka priča suvišna. Ostaje u Zvezdi još najmanje jednu sezonu. Pre nekoliko dana imao je i razgovor sa igračima. Rekao im je da ostaje i da želi sa njima u nove pobede. Motiviše ga činjenica da bi naredne sezone mogao da igra u Ligi šampiona i da nastavi da osvaja trofeje sa klubom u kojem je počeo karijeru i za koji je emotivno vezan. Osim toga, tražio je od uprave da članovima njegovog stručnog štaba, koji su imali ugovore na godinu dana, produži ugovore na još jednu sezonu. Sve su to pokazatelji da ne razmišlja o odlasku – objasnio je naš izvor.

Dejan Stanković i dalje u šoku: Smrt Kosanovića ga je jako pogodila!



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar