EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte Đokovićevu vilu u Vojvodini – prvi komšija mu je POZNATI osuđenik!

Za Đokoviće je opštepoznata činjenica da tek povremeno dolaze u još uvek do kraja nedovršeno zdanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, VLADIMIR ŠPORČIĆ, EPA, OGNJEN RADOŠEVIĆ

Porodica najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i jedan od najpoznatijih ljudi sa dosijeima u različitim službama Andrija Drašković prve su komšije na jezeru Kudoš, u Vojvodini. Deli ih bukvalno samo jedna ograda i drvored mladica!

Za Đokoviće je opštepoznata činjenica da tek povremeno dolaze u još uvek do kraja nedovršeno zdanje, dok se o Draškoviću, koji je nekada punio novinske stupce, godinama unazad ne zna gotovo ništa. Priča se da se potpuno povukao u kuću na obali jezera. Tu je od, kako su mediji pisali, jeseni 2013, kada je, nakon amnestije, izašao sa izdržavanja višegodišnje zatvorske kazne na koju je bio pravosnažno osuđen tri godine ranije zbog ubistva Zvonka Plećića Pleće. Međutim, kako je Objektiv nezvanično saznao, Drašković je tu navodno boravio i ranije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

LJUBAZAN I GALANTAN

Prvih godina, kako smo saznali, u selu su ga relativno često viđali. Kažu da je znao da svrati u prodavnicu, jednu jedinu, koja se nalazi nedaleko od nedovršenog kružnog toka u centru sela, kod crkve. Popričao bi tada i sa meštanima koji bi se tu zatekli.

HRVAT napravio listu najboljih svih vremena: Da li je realno da je Đoković na OVOJ POZICIJI?!

– Došao bi i nakon kupovine bi se zadržao, u razgovoru. Usput bi sve počastio. Ljubazan čovek. Pravi – zaključio je pomalo žargonski jedan od Pavlovčana koji je imao prilike da se s Draškovićem sretne, nevoljan da nam otkrije svoje ime. U poslednje vreme, međutim, Pavlovčani ga viđaju izuzetno retko.

– Znamo da je tu po tome što mu vidimo automobil kad prođe. Ide čovek svojim poslom – kaže jedna od žena koja je u ambulanti primala vakcinu protiv korone. U pomenutoj prodavnici odavno nije bio, a ako neko od njegovih u nju i dolazi, nije im poznato, kažu, jer ih ne poznaju.

Piše: Ksenija Kapisoda

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 08. MAJ

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar