Svetlanu ZLOSTAVLJAO dečko sa drugovima, pa je stvar preuzeo njen brat: Njegov POTEZ ostaviće vas u čudu

Brat žrtve osuđen je na četiri godine zatvora, dok počinitelji čekaju lekarske nalaze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Unsplash

Maloletna Svetlana, 17-godišnja Ukrajinka iz gradića Nikolajeva, pretrpela je brutalno silovanje pre oko tri meseca od strane grupe momaka, a u režiji njenog dečka.

Njen momak je, naime, namamio Svetlanu da dođe na dogovoreno mesto, a tamo su je osim njega, sačekala još tri njegova druga.

Tu je 17-godišnjakinja doživela silovanje i psihičko zlostavljanje, a mladići su je pustili nakon što im je obećala da nikom neće da kaže šta se dogodilo. U suprotnom, zapretili su joj ubistvom.

Htela da odvuče najbolju drugaricu u krevet: Devojka odbila, a nije ni slutila kakav će PAKAO nastati

Svetlana je, ipak, nakon dva meseca skupila hrabrost i poverila se svom 19-godišnjem bratu Sergeju, koji je odlučio da se osveti svom nesuđenom zetu i njegovim drugovima, prenosi ukrajinski Mignews.

Foto: Freepik/janalya

– Otišli smo automobilom do Ternovke gde su živeli, a sa sobom sam poneo bejzbol palicu. Jednog od njih sam sačekao i pretukao ga, a onda sam ga naterao da pozove ostale. I njih sam prebio kao slepe miševe – rekao je Svetlanin brat u policiji, koji se, uprkos tome što će dobiti četiri godine zatvora, ne kaje za to što je uradio jer je odbranio čast svoje sestre i osvetio je.

– Momci su zadobili višestruke modrice, podlive i ogrebotine. Udarao ih je palicom, pesnicama i kundakom svog pištolja. Nakon toga naterao ih je da se izvine njegovoj sestri, da bi ih onda vezao u podrumu – navela je Oksana Brinza, viši policijski inspektor policije u Nikolajevu.

Prestupnici, kao i žrtva, lekaju rezultate lekarskog pregleda i ukoliko se ispostavi da su zaista silovali Svetlanu, ne gine im višegodišnja robija, piše TSN.

Naterao sina (11) da DODIRUJE MAĆEHU i spava sa njom: Ona se nije bunila, a razlog će vas tek skameniti



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar