HAOS u ljubavnom trouglu: Željko Šašić tvrdi da se pomirio sa Sonjom, oglasio se Lukas: Baciće mu BOMBU

Ovo niko nije očekivao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: E-stock,Antonio Ahel/ATAImages,Youtube/ Screenshot

Pevač Žarko Šašić otkrio da se pomirio sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović nakon 10 godina od razvoda, dok je Aca Lukas odmah reagovao tvrdeći da to nema veze sa istinom.

– Sonja i ja smo se razveli pre više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina. Uvek mogu da sednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete – rekao je Željko kroz smeh.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon Željkovih reči Aca Lukas je rekao da su ga šokirale izjave nekadašnjeg dobrog kolege i kuma, te je objasnio da mu nije jasno zbog čega Željko pozdravlja Sonju i govori da su u dobrim odnosima.


– Šašić je smešan, on je, je***e, zblajznuo skroz, pukao je načisto! Zašto bi Sonja krila od mene da se pomirila s njim? Zvao sam je sada da joj ispričam šta je rekao, ona mi kaže da će mu baciti bombu. Morao sam da je pozovem da joj upropastim dan, znam da se oko takvih stvari nervira kad joj pomenem bivšeg – rekao je Aca za “Srpski telegraf”, pa dodao:

– Doduše, nije toliko strašno to što je Željko ispričao. I ja ne pričam sa Sonjom o tome da li sam i koliko u kontaktu s mojim bivšim suprugama i devojkama. Šta to ima nju da zanima, žena gleda svoja posla. Normalno je i da ona i Željko ostanu u kontaktu, bivši su supružnici, nije to strašno, mada verovatno bih znao da se viđaju. Sve mi je ovo malo smešno.

Sonja je ove navode demantovala.

– Sa Željkom se dugo nisam ni čula ni videla. Mora da me je pomešao s nekom drugom Sonjom – rekla je kratko Vuksanovićka.

Kolega OPLEO po Darku Laziću: On voli da bude uhvaćen, to mu je REKLAMA (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar