SKANDAL

Tanju Savić muž ucenjuje INTIMNIM SNIMKOM? Pevačica u panici: Postoji šansa da je tajno snimao

Čitav slučaj odmah prijavila policiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
TV Pink/Printscreen

Pevačica Tanja Savić nikako ne može da pobegne od problema koje joj pravi suprug Dušan Jovančević.

Naime, kako piše Star, on je sada navodno ucenjuje njenim intimnim snimcima, a pevačica je čitavu stvar odmah prijavila policiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Od kada je počela da se vodi borba oko starateljstva, Dušan ne bira sredstva! Ucenjuje Tanju čime stigne, ali ona nije ni sanjala da će je otac njenih sinova uceniti i snimkom intimnog odnosa. Naime, navodno postoji snimak na kom su Dušan i Tanja intimni. Tanja kaže da ne zna da snimak postoji, ali ne isključuje mogućnost da je tajno snimao – rekao je na početku izvor za pomenuti medij.

Tanja i njen suprug Dušan/Foto: Screenshot Instagram

-Kada je presuđeno u njenu korist, Dušan je jednom njihovom zajedničkom prijatelju rekao da će da uloži žalbu i da će snimak na kom sa Tanjom ima s**s priložiti sudu, ali i dati medijima, kako bi dokazao da ona nije dobra majka. On je uz to naveo i kako je nabavio dokaze da mu je Tanja bila neverna u braku – dodaje izvor.

-Taj prijatelj je odmah pozvao Tanju i rekao joj šta mu je Dušan ispričao. Međutim, ona je odmah rekla da mu neće dozvoliti da se na taj način bori za sinove. Napomenula je da dokaze da ga je varala u braku sigurno nema, i da, i ako nešto postoji, da je to on sam montirao, a za snimak s**sa nije sigurna, tačnije ne sme da tvrdi, jer postoji šansa da je tajno snimao. To je još više frapiralo, jer ne može da veruje na šta je on sve spreman – nastavlja izvor.

-Tanja je ceo slučaj prijavila policiji, odmah se našla sa svojim advokatom i protiv Dušana podnela tužbu, a za svedoka je predložila tog prijatelja koji poseduje snimak razgovora. Koliko sam upućen, sada se čeka odluka na koji način će Tanja preuzeti decu – zaključio je izvor za Star.

Nakon dobijenog starateljstva, pevačica kupila STAN: Evo gde će Tanja Savić živeti sa sinovima (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar