Oficiri su platili 390.000 dinara da bi gledali nas dve u AKCIJI, a onda su uradili nešto NEOČEKIVANO

Vruća priča iz striptiz kluba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/author.samantha.c.ross

Bivša striptizeta Samanta Ros objavila je knjigu “Sunshine: The Diary of a Lap Dancer” u kojoj je, između ostalog opisala i svoj prvi seks sa ženom.

“Jedne večeri, dvojica mornaričkih oficira su izdvojili moju prijateljicu Kloi i mene, i pozvali nas na piće. “Ja sam biseksualka”, rekla je iznenada Kloi, zbog čega se jedan od njih zagrcnuo svojim pićem. Drugi joj je odmah uzvratio: “Ne verujem ti”, a ona je odgovorila: “Istina je, Samantu bih “odradila” u sekundi!”, opisuje Rosova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kloi mi je uputila jedan prodoran pogled, a meni je palo na pamet: Moja prijateljica me muva! Ali, to mi nije bilo neprijatno osećanje i mozak je počeo da mi radi kao lud. Bila sam polaskana jer sam joj privlačna, i iako me je lezbejski porno uvek privlačio, nisam nikada imala neku posebnu želju da imam seks sa ženom“, objašnjava Samanta i nastavlja:

“Daćemo vam 4.000 dolara (oko 390.000 dinara) da imate seks pred nama! Svakoj po dve hiljade, rekao je jedan od oficira. Umesto da ga odmah odbijemo, Kloi mi je prišla i žestoko me poljubila. Sva sam usplamtela od njenog jezika i kada je počela da me miluje, ja sam joj uzvratila. Da li ću zaista da spavam sa ženom! Pa, ovo mi se sviđa”.

“U roku od nekoliko sekundi, nas dve smo bile gole na krevetu. Budući da je ovo bilo prvo ovakvo iskustvo, prepustila sam inicijativu Kloi, mada daleko od toga da sam ja bila nešto sramežljiva. Da bismo ih impresionirale, dale smo sve od sebe, bilo je tu mnogo stenjanja, uzdaha i lizanja. Na kraju, drago mi je što sam i ovo probala, ali ipak sam ja heteroseksualna”, iskrena je Samanta.

“Kada se sve završilo, njih dvojica su stajali pred nama sa jasno vidiljivom erekcijom, i očekivale smo da će se baciti na nas. Ali, potpuno su nas iznenadili. Uljudno su nam se zahvalili i konstatovali da je vreme da pronađu neke prostitutke, pre nego što se vrate na dužnost. Kada su oni otišli, nas dve smo počele da vrištimo i da se posipamo parama. Ono što je najvažnije, nismo dozvolile da ovo pokvari naše odnose, i ostale smo odlične prijateljice”, zaključila je Samanta Ros.



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar