OTVORILA DUŠU

Marina Tucaković pričala o borbi sa kancerom, pa otkrila da OVOM pesmom leči TUGU: Ona je za sva vremena

Za jedan veliki hit mislila je da će biti potpuni promašaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

Tekstopisac Marina Tucaković već godinama vodi bitku sa kancerom, a sada je otkrila i kako se trenutno oseća.

“Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade”, rekla je ona za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marina Tucaković o SUKOBU Cece i njenog sina: Govorim mu da napravi KOMPROMIS, sve radi usijane glave

“Pevači me slabo zovu za pesme. Svi kažu da im je kriza, ali to sve povlači i tim koji je oko njih. Samim tim i tekstopisci ne zarađuju dovoljno. U jednu ruku i razumem estradu, jer nema gde da im se uloženi novac u pesme vrati. Nekad imam inspiracije da napišem tekst, nekada ne. Sve zavisi od trenutka, emocija”, dodala je Marina i otkrila kojom pesmom leči tugu.

Marina Tucaković otkrila kako se LEČI: Čim sam počela da uzimam ovu BILJKU, osetila sam se bolje

“Kud će mi veći bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pesme da ga pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pesma ‘Kukavica’, nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pesma Harisa Džinovića ‘Ostariću neću znati’ biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit”, istakla je Tucakovićeva za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar