NEUTEŠAN

Žarko Lazić otkrio u kakvom STANJU se nalazi vozač kamioneta “Kuće od srca”: Životno je UGROŽEN

Ispričao detalje tragedije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Voditelj emisije “Kuća od srca”, Žarko Lazić gostovao je u emisiji “Premijera – Vikend specijal” i izrazio žaljenje zbog smrti organizatorke ove emisije koja je podslegla povredama nakon što je veliki šleper naleteo na njihov kamion.

On je sada otkrio i u kakvom stanju je vozač Zoki koji je upravljao kamionom u kom se nalazila ekipa emisije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon STRAVIČNE nesreće na Ibarskoj OGLASIO SE voditelj “Kuće od srca” Žarko Lazić

“Zoki, naš vozač, profesor u školi, jedan zdrav dečko koji je skoro počeo da radi sa nama. Zoki je sada bolje, operisan je, zahvaljujući stručnosti doktora iz kraljevačke bolnice, on je životno ugrožen, ali je svestan, na terapiju reaguje dobro. Ne znam da li on zna šta se desilo, ja nemam kontakt sa njim, samo sa doktorima”, rekao je Žarko u emisiji.

Žarko je pričao i o nastradaloj koleginici.

“Moje najbliže kolege su imale teški udes, detalje će reći tužilac. Znamo samo da je na naš kamion naleteo veliki šleper i odbacio ih 30 metara i tada je nastradala naša koleginica Jasmina, koju smo danas sahranili. Jasmina je bila deo organizacije serijala, bila je moja desna ruka, radili smo zajedno na terenu, organizovali snimanja, majstore, materijale. Bila je žena koja je bila spremna da u bilo koje doba noći… Mi smo se tog jutra čuli, trebalo je da budem pored njih, igrom slučaja sam ostao ovde, ja sam u četvrtak i petak trebao da budem tamo. Ovde sam bio u firmi kada su mi javili, odmah čim se desio udes. Javili su nam majstori koji su imali kontakt i pozvali nas. Sa njom je bio Zoki, naš vozač, profesor u školi, jedan zdrav dečko koji je skoro počeo da radi sa nama. To je jako nezgodna raskrsnica, tu su se desili mnogi udesi, nepregledna je, mnogi su tu stradali”, ispričao je Lazić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar